home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bugatti replika

Trio iz Top Geara je oduvek znao da automobile učini zanimljivim, čak i onima koje autotematika ne zanima. Sada je to pokušao i ovaj trio s istoka, piše Index.hr.

I dok su još 90-ih mogli da zbijaju šale s kineskim automobilima, danas celi svet poštuje kinesku autoindustriju, koja u mnogočemu drži korak sa svetom. Ponekad i više od toga, posebno ako govorimo o popularnosti električnih pogona i raznovrsnosti ponude. A među njima ipak ima i manje uspešnih vozila. Jalopnik je tako locirao videoemisiju u kojoj su na test stigla upravo takva vozila. Ne morate ništa da razumete od onoga što pričaju, sve će vam biti jasno – slika govori dovoljno, a posebno testovi u stilu Top Geara.

Dayang Chok

A na listi su sledeći modeli. Prvi je izuzetno loša dizajnerska kopija Bugatti Chirona pokretana minijaturnim benzinskim motorom. Sledeći na redu je Dayang Chok, ima električni pogon i strašno je spor. Poslednja na redu je kineska verzija Reliant Robina, a to tek znači puno, puno zabave na tri točka. Ima benzinski pogon, a smešten je pozadi.

Kineski trotočkaš

A pre videa pomenućemo i cene. Dayang Chok košta oko 3.900 USD, „replika Bugattija“ oko 5.000 USD, a trotočkaš je najjeftiniji i ima cinu od oko 3.100 USD.

Izvor: Index.hr

Screenshot: YouTubečitanja : 360Komentari