home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Svađa

Bez obzira koliko vas ljuti ponašanje drugog vozača na putu, pametno je ne upustiti se u svađu s njim. Istina je da se drumske svađe dešavaju stalno, a ponekad eskaliraju i postanu prilično ružne.

Kako prenosi Jutarnji.hr, kancelarija Šerifa okruga King u državi Vašington (SAD) je objavila video zapis koji prikazuje incident koji je počeo nakon što je jedan automobil želeo da se 'ubaci' pre terenca koji je pritom počeo da trubi. Vozač automobila s montiranom kamerom se zatim 'skinuo' s autoputa na Ballinger Way izlazu da bi izbegao sukob.

Međutim, vozač SUV-a ga je pratio, da bi na kraju prošao pored njega, blokirao put te bacio sekiru na vetrobransko staklo automobila s montiranom kamerom. Na sreću, niko nije povređen. Na bazi dodatnog video zapisa osumnjičeni je tri dana nakon incidenta identifikovan i uhapšen, a čekaju ga ozbiljne optužbe. Saznajemo da mu ovo nije prvi incident na putu. Naime, 47-godišnjak je optužen da je 29. juna urlao i pretio drugom čovjeku na putu u Everetu. Uz to, sumnjiči se da je opljačkao trgovinu pre ovog incidenta. Sve u svemu, čekaju ga ozbiljne optužbe.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: YouTube Screenshotčitanja : 428Komentari