home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW M3 Touring

Svetlozeleni ‘BMW M3 Touring‘ je završio na auto otpadu nakon što je policija Velike Britanije otkrila da je napravljen od raznih delova ukradenih M3. Iako BMW trenutno radi na Touring verziji aktuelne generacije M3, nije ponudio karavansku varijantu sa M3 značkom na generaciji F80.

Uprkos tome, vlasnik ovog automobila je odlučio da sam napravi vlastiti M3, na bazi regularne Serije 3 Touring. Njegovi problemi su počeli nakon što su britanske vlasti posumnjale da ‘nešto smrdi‘ kada su shvatile da registarska oznaka ima upisan dizelski motor Serije 3, piše Jutarnji.hr.

Nakon pretrage automobila, policija je shvatila da je osim eksterijera automobil dobio celi pogonski sklop M3. Daljnja istraživanja su ukazala na to da su komponente automobila ukradena s četiri druge Serije 3, uključujući dva M3.

U video zapisu objavljenom na YouTubeu, saobraćajni policajac West Midlandsa je otkrio da motor i drugi pogonski delovi pronađeni u automobilu potiču iz druga dva M3 koja su ukradena u lokalnom području. Prvi od njih je prijavljen kao ukraden 30. marta 2018. godine u Sutton Coldfieldu, dok je drugi ukraden 30. septembra 2019. godine u Wolverhamptonu.

‘Ovaj BMW je spolja izgledao sjajno, posebno limarija, ali varovi ispod karoserije su bili strukturno nesigurni. Sloj boje vam neće spasiti život u sudaru. Ko god je napravio ovaj automobil, uložio je značajne napore u pokušaju da sakrije njegov pravi identitet. Brojevi šasije su izbrušeni i fabričke nalepnice su uklonjene, ali imamo stručne ispitivače vozila koji koriste napredne tehnike za prevladavanje ovih prepreka‘, izjavio je Mark Wheaver iz Policijskog udruženja za centralne autoputeve.

Uprkos trudu ‘vlasnika‘ da sakrije identitet automobila, ili bolje reći identitete, modifikovani M3 Touring je završio u presi, a uprkos činjenici da tako nalaže zakon Velike Britanije, prizor je bolan za gledanje.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: YouTube Screenshotčitanja : 344Komentari