home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Medved

Kućni ljubimci neretko mogu da izazovu nered, ali vlasnici im to najčešće oproste. Baš kao i vlasnik ovog mladunčeta medveda.

Video dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i prikazuje mladog medveda koji dolazi do Lamborghinija i znatiželjno se podiže da bi dohvatio jabuku. Podiže se na vrata narandžastog Lamborghinija. Iako je u pitanju Huracan Performante, automobil i sistem vešanja vrata nisu mogli da podnese ovakvo opterećenje, piše Index.hr.

Medved je tako slučajno istrgnuo vrata i priredio vlasniku nemali trošak. Mnoge će začuditi što se vlasnik na sve samo nasmejao, ali još više začuđuje činjenica da neko ima medveda za ljubimca.

Međutim, sve postaje jasno kad saznate da je u pitanju šeik Humaid Abdulla Albuqaish, kolekcionar automobila iz Dubaija poznat i po tome što ima vrlo egzotične kućne ljubimce. U njegovom privatnom zoološkom vrtu su tako tigrovi, lavovi, hijene i zmije. Kad su u pitanju automobili, ovaj Huracan je tek delić Lamborghinijeve ergele u njegovoj (pre)bogatoj kolekciji.

Šeik je prilično popularan na društvenim mrežama, s milionima poklonika koji prate njegovu specifičnu ljubav prema automobilima i divljim životinjama. I da, mladi medved je uspeo da dođe do jabuke.

Izvor: Index.hr / Youtube.com

Screenshot: Instagramčitanja : 388Komentari