home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem prototipa novog Trabanta, publika na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu može da vidi još jedno oživljavanje jednog istočnonemačkog automobila – Melkusa.

 (Dalje)VIDEO : novi Saab 9-5

18 Sep 2009 - 09:10 Video Link

Više o novom Saabu 9-5 možete pročitati OVDEIstovremeno sa zvaničnom premijerom na Salonu automobila u Frankfurtu, Opel je objavio i cene za novu generaciju modela Astra, koje važe za domaće, nemačko tržište.

 (Dalje)

VIDEO : Seat IBZ Concept

18 Sep 2009 - 00:51 Video Link

Više o Seatu IBZ Concept možete pročitati OVDEKao što je bilo i najavljeno, Porscheov luksuzni gran turizmo, model Panamera, zvanično je stigao i na naše tržište.  

 (Dalje)

Hyundai je danas i zvanično na domaćem tržištu promovisao novu, već šestu generaciju svog modela Sonata (po novoj Hyundaijevoj formuli označavanja u Evropi će poneti ime Hyundai i40), koja će na korejskom tržištu, u zavisnosti od verzije koštati (preračunato) od 17.600 do 21.450 američkih dolara.

 (Dalje)

Više o Volkswagenu L1 concept možete pročitati OVDENakon što je prošle nedelje, naravno samo za izabrane goste, u Maranellu održao pretpremijeru svog novog modela 458 Italia, Ferrari je na Salonu u Frankfurtu ovog sportistu pokazao i običnim smrtnicima.

 (Dalje)

VIDEO : Ford Grand C-Max

16 Sep 2009 - 09:00 Video Link

Više o Fordu Grand C-Max možete pročitati OVDEVIDEO : Bentley Mulsanne

16 Sep 2009 - 01:25 Video Link

VIDEO I : Bentley Mulsanne

 (Dalje)

Po prvi put u višedecenijskoj istoriji "Škode", sa njenih proizvodnih traka je izašao i džip koji je dobio ime "Jeti" i kojim ta fabrika želi da uđe na tržište džipova kojim za sada uglavnom vladaju "Folksvagen" , "Mercedes" i "Tojota", saopšteno je iz auto-kuće "Vidovdan".

 (Dalje)

VIDEO I : Citroen REVOLTe

 (Dalje)

VIDEO I : Audi R8 Spyder

 (Dalje)

Bez obzira na nove modele (kao što je Fluence), francuski Renault ove godine na Salonu automobila u Frankfurtu više pažnje privlači svojom kolekcijom od čak četiri elektroautomobila, od kojih će se neki naći i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)