home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford GT izlaz

Uvlačenje i izvlačenje iz supersportskog automobila nikako se ne preporučuje onima koji imaju zdarvstvenih problema sa leđima. Ipak, čini se da je na ovom modelu situacija dodatno otežana.

Često nam se dešava da sa mukom izlazimo i ulazimo u automobile parkirane u nekoj javnoj garaži ili na parkingu tržnih centara i supermarketa. Prosečne spoljne dimenzije automobila rastu iz generacije u generaciju, pa ova parking mesta izgledaju sve manja i manja, a vozila poređana kao sardine ostavljaju premalo prostora za dostojanstven izlazak kroz vrata.

Ovaj problem je prisutan kod putničkih vozila, koja su ipak projektovana tako da maksimalno olakšaju ulazak u kabinu vozaču i putnicima. Šta tek onda mogu da očekuju vlasnici sportskih modela? Kod ove vrste vozila prvi problem predstavlja niska pozicija sedišta, a kada nekako uspete i da se iskobeljate iz njih, može da vas sačeka novi izazov u vidu nastandardnih vrata, kao što je to slučaj na Fordu GT prethodne generacije.

Kakve sve glavobolje mogu da stvore neobična vrata vozaču i suvozaču ovog dvoseda, pokazao je Dag DeMuro na svom YT kanalu:

Izvor: B92.net

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 517Komentari