home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Novi Audi A8, odgovor na novu BMW seriju 7, kao i na obnovljene verzije Mercedesa S klase i Lexusa LS, na srpsko tržište zvanično stiže u martu, ali su već sada poznate njegove okvirne cene.

 (Dalje)

Combi, odnosno karavanska verzija Škodinog Superba čija je svetska premijera održana na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, stigla je i na tržište Srbije.

 (Dalje)

Još se nije pojavio na tržištu, a već pobeđuje. Još neviđen, a već pobednik: čitaoci britanskog auto magazina „What Car?“ su izglasali novi Audi A1 kao „Najuzbudljivije vozilo u 2010. godini“ pre njegove svetske premijere.

 (Dalje)

Renaultov model Fluence, odnosno Megane u klasičnoj limuzinskoj verziji sa četiri vrata, upravo stiže na naše tržište (zvaničan početak prodaje je najavljen za početak februara), a sve do kraja februara će se prodavati i sa promotivnim popustom.

 (Dalje)

BMW nije čekao, pa je zbog onih jučerašnjih procurelih slika danas pre vremena objavio zvanične detalje i fotografije novog Minija Countryman (to je inače po ranijim informacijama trebalo da se desi 7. februara).

 (Dalje)

VIDEO : Nissan Cube

20 Jan 2010 - 01:00 Video Link