home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Najnoviji (i najsnažniji) član Audijeve A5 porodice je nazvan RS5 i ima svetsku premijeru na ovogodišnjeem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)Američki Ford Motor predstavio je danas svoje prvo vozilo namenjeno Indiji - model Figo sa cenom pristupačnom velikom indijskom tržištu.

 (Dalje)

Kalifornijska saobraćajna policija pomogla je u zaustavljanju automobila Tojota Prius koji se oteo kontroli vozača zbog zaglavljene paučice za gas i jurio brzinom od 150 kilometara na sat na autoputu okruga San Dijego.

 (Dalje)

Promo video : Jaguar XJ

9 Mar 2010 - 00:54 Video Link


VIDEO I

O novitetima 80. Salona automobila u Ženevi (traje do 14. marta) je poslednjih dana i nedelja bilo dosta reči, pa je red za kratko podsećanje kroz nekoliko video izveštaja.

 (Dalje)VIDEO I : VW Polo GTI

 (Dalje)

Iznenađenje na ženevskom štandu nemačkog Porschea je hibridni 918 Spyder Concept koji kombinuje benzinski V8 motor sa 500 konja i dva elektromotora sa 160kW/218KS.

 (Dalje)

VIDEO : Koenigsegg Agera

5 Mar 2010 - 19:21 Video Link

Švedski Koenigsegg je za ženevski Salon automobila pripremio premijeru svog novog modela Agera, koji pokreće V8 motor sa 910 konja i 1100 Nm.

 (Dalje)

Još jedno iznenađenje na ovogodišnjem Salonu u Ženevi je i sportski model Hispano Suiza V10 Supercharged, koji neće ostati samo studija za privlačenje posetilaca, već će od leta biti dostupan onima sa oko 700.000 evra na računu (očekuje se godišnja prodaja od oko 25 komada).

 (Dalje)