home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Švajcarski Rinspeed nas je odavno navikao na svoje kreacije koje redovno prikazuje na Salonu automobila u Ženevi, pa ni ova godina neće proći bez njihovog zanimljivog koncept vozila.

 (Dalje)Više o Protoscaru Lampo2 možete pročitati OVDE.Ono što je za Toyotu legendarni Land Cruiser, to je za Nissan već više od 50 godina model Patrol, čije najnovije izdanje ima premijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 (Dalje)

Rumunski Dacia Duster je, nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja, poslednjih nekoliko meseci izazivao (i izaziva) veliku pažnju, pre svega očekivanom pristupačnom cenom.

 (Dalje)

Dok čekamo da Nissan objavi prve fabričke fotografije i detalje o novom izdanju modela Patrol, na sajtu Nissan-arabia.com se pre vremena već pojavilo nekoliko zvaničnih slika.

 (Dalje)

Twizy Z.E. je najmanji od nekoliko Renaultovih studija elektroautomobila sa prošlogodišnjeg Salona u Frankfurtu, a njegova serijska varijanta će se prodaji naći krajem 2011. godine.

 (Dalje)

Sem Ferrarija koji je već najavio hibridni 599 GTB, i nemački Porsche za predstojeći Salon automobila u Ženevi (početkom marta) priprema promociju svog sportskog hibridnog modela – 911 GT3 R Hybrid.

 (Dalje)

Kao što je nedavno i najavljeno sa nekoliko tesear crteža, Kia Motors America (KMA) je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu (2010 Chicago Auto Show) i zvanično predstavila novo koncept vozilo Ray sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

Među premijerama ovogodišnjeg Salona automobila u Čikagu se nalaze i Chevroletovi modeli Suburban 75th Anniversary Diamond i 2011 Silverado Heavy Duty.

 (Dalje)

2011 Toyota Avalon

11 Feb 2010 - 09:15 Noviteti, Video Link

Toyota na Salonu u Čikagu pažnju privlači redizajniranim modelom Avalon, modelske godine 2011., koji se opisuje kao elegantna, bezbedna i komforna limuzina.

 (Dalje)

Honda Motor Co. je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu prikazala Odyssey Concept, koji jasno najavljuje izgled buduće generacije ovog uspešnog Hondinog MPV vozila.

 (Dalje)