home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu na vrhu Golfove game stoji novi Golf R (u verzijama sa 3 i 5 vrata) koji, umesto 3,2 litarskog šestocilindričnog agregata u Golfu V R32 (imao je 184kW/250KS i 320 Nm), sada pod haubom krije manji 2,0 litarski turbo benzinac sa 199kW/270KS i 350 Nm.

 (Dalje)Suzuki Palette SW

21 Sep 2009 - 09:03 Noviteti, Video Link

Suzukijev mikroven Palette je poznat još od samog početka prošle godine (u formi koncept vozila prvi put viđen na Salonu automobila u Tokiju 2007.), a sada su Japanci ponudu proširili novom SW varijantom, koja se od standardnog modela razlikuje pre svega po drugačijem prednjem delu.

 (Dalje)VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

Više o Mercedesu E 63 AMG Estate možete pročitati OVDE.Američki Insurance Institute for Highway Safety slavi svoju 50-godišnjicu, pa su za tu priliku ovim crash testom 1959 Chevrolet Bel Aira i 2009 Chevrolet Malibua želeli da pokažu napredak na polju bezbednosti putnika za ovih pola veka. Rezultat testa? Smrt na licu mesta za vozača Bel Aira i manje povrede noge za vozača Malibua... Nakon prošlogodišnje promocije standardnih modela treće generacije Megana, Renault nastavlja da širi njegovu porodicu. Tako je na Salonu automobila u Frankfurtu prikazana i nova sportska RS (RenaultSport) varijanta, inače pretpremijero predstavljena u martu na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Sem novog Pola u varijanti sa troja vrata, Volkswagen na Salonu u Frankfurtu predstavlja i Polo BlueMotion, koji se odlikuje smanjenom potrošnjom goriva i emisijom CO2.

 (Dalje)

Promo video : Lamborghini Reventon Roadster

 (Dalje)

Sem prototipa novog Trabanta, publika na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu može da vidi još jedno oživljavanje jednog istočnonemačkog automobila – Melkusa.

 (Dalje)

VIDEO : novi Saab 9-5

18 Sep 2009 - 09:10 Video Link

Više o novom Saabu 9-5 možete pročitati OVDEIstovremeno sa zvaničnom premijerom na Salonu automobila u Frankfurtu, Opel je objavio i cene za novu generaciju modela Astra, koje važe za domaće, nemačko tržište.

 (Dalje)VIDEO : Seat IBZ Concept

18 Sep 2009 - 00:51 Video Link

Više o Seatu IBZ Concept možete pročitati OVDEKao što je bilo i najavljeno, Porscheov luksuzni gran turizmo, model Panamera, zvanično je stigao i na naše tržište.  

 (Dalje)