home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fijat automobili Srbija otvorili su prvi Fijatov auto-centar. Salon u Beogradu (Bulevar despota Stefana br. 12) biće mesto gde će domaćem tržištu biti predstavljeni novi modeli Fijata.

 (Dalje)VIDEO I

Sa startom nove sezone Formule 1, stigao je i novi Safety Car.

 (Dalje)

Nisan Motor je danas saopštio da će njegov novi električni automobil, "lif" (Leaf), imati cenu od 3,76 miliona jena (40.000 dolara), manju od drugih vozila koja ne ispuštaju štetne gasove.

 (Dalje)

XD Concept, prvi hrvatski električni automobil predstavljen je tamošnjoj javnosti.

 (Dalje)

Fiatova poljska Tychy fabrika slavi još jedan jubilej, i to proizvodnju 500.000-tog primerka novog Fiata 500, koji se pojavio 2007. godine.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance Engineering već nekoliko godina najavljuje svoj novi superautomobil Venom GT, ali nakon brojnih najava, teaser i špijunskih slika, kao i video klipova, čekanju je sada konačno kraj.

 (Dalje)

Više o Polu Vivo možete pročitati OVDE.Američki Hennessey Performance Engineering je najavio da će njihov novi superautomobil Venom GT imati premijeru 30. marta, a dok se to ne desi evo jednog kratkog špijunskog videa i jedna top secret slika.

 (Dalje)

Ford se priprema za promociju nove, još jače verzije Focusa RS, čiji će 2,5 litarski turbo motor raspolagati sa 350KS.

 (Dalje)

Nakon standardnog A1 i A1 sa S-Line paketom, za najmanji Audijev model je spreman i Competition Kit, koji je pre svega namenjen atraktivnijem vizuelnom nastupu ovog automobila.

 (Dalje)

Svoje titule najjačeg čoveka u Srbiji i na Balkanu i treće mesto na evropskom nivou, STRONG MAN Ervin Katona "opravdao" je i pred posetiocima Beogradskog sajma. Kao promoter BEOTRUCK-a Katona je pred brojnom zainteresovanom publikom, novinarima i fotoreporterima cepao debele telefonske imenike, dizao i prevrtao teške kamionske gume i vukao kamion Mercedes Aktros od 8,5 tona.

 (Dalje)