home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nakon svetske premijere na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu, Kijin novi MPV model (Korejci ga u press saopštenju opisuju kao "Million Possibilities Vehicle") je ove nedelje prikazan i posetiocima 3. BG CAR SHOW-a (traje do 14. marta).  

 (Dalje)

Video preuzet sa : NSautomobili.com

BG CAR SHOW je otvoren do nedelje 14. marta (radno vreme je od 10 do 20 h), a danas 11. marta je Family Day kada Sajam automobila mogu da posete kompletne porodice sa decom po povlašćenoj ceni od 500 dinara.

 (Dalje)

Jedna od najvećih (ako ne i najveća) premijera na ovogodišnjem, 80. Salonu automobila u Ženevi je svakako plug-in hibrid Porsche 918 Spyder.

 (Dalje)

Domaći uvoznik rumunske marke Dacia (www.dacia.rs) je na svom zvaničnom sajtu objavio cene za dugo očekivani SUV model Duster, koji premijeru u našoj zemlji ima na ovogodišnjem BG CAR SHOW-u.

 (Dalje)

Članovi Opel kluba Srbija predstavili su na Sajmu automobila u Beogradu - BG Car Show, tri retka modela tog nemačkog proizvođača.

 (Dalje)

Najnoviji (i najsnažniji) član Audijeve A5 porodice je nazvan RS5 i ima svetsku premijeru na ovogodišnjeem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Američki Ford Motor predstavio je danas svoje prvo vozilo namenjeno Indiji - model Figo sa cenom pristupačnom velikom indijskom tržištu.

 (Dalje)

Kalifornijska saobraćajna policija pomogla je u zaustavljanju automobila Tojota Prius koji se oteo kontroli vozača zbog zaglavljene paučice za gas i jurio brzinom od 150 kilometara na sat na autoputu okruga San Dijego.

 (Dalje)

Promo video : Jaguar XJ

9 Mar 2010 - 00:54 Video Link


VIDEO I

O novitetima 80. Salona automobila u Ženevi (traje do 14. marta) je poslednjih dana i nedelja bilo dosta reči, pa je red za kratko podsećanje kroz nekoliko video izveštaja.

 (Dalje)

VIDEO I : VW Polo GTI

 (Dalje)