home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Iznenađenje na ženevskom štandu nemačkog Porschea je hibridni 918 Spyder Concept koji kombinuje benzinski V8 motor sa 500 konja i dva elektromotora sa 160kW/218KS.

 (Dalje)

VIDEO : Koenigsegg Agera

5 Mar 2010 - 19:21 Video Link

Švedski Koenigsegg je za ženevski Salon automobila pripremio premijeru svog novog modela Agera, koji pokreće V8 motor sa 910 konja i 1100 Nm.

 (Dalje)

Još jedno iznenađenje na ovogodišnjem Salonu u Ženevi je i sportski model Hispano Suiza V10 Supercharged, koji neće ostati samo studija za privlačenje posetilaca, već će od leta biti dostupan onima sa oko 700.000 evra na računu (očekuje se godišnja prodaja od oko 25 komada).

 (Dalje)

VIDEO : Audi RS5

5 Mar 2010 - 09:31 Video Link

Najsnažniji član Audijeve A5 je nazvan RS5 i ima svetsku premijeru na ovogodišnjem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Audi A1 S Line

5 Mar 2010 - 00:49 Noviteti, Video Link

Pored standardnog A1 modela i koncepta A1 e-tron, Audi u Ženevi predstavlja i A1 sa S Line paketom.

 (Dalje)

Jedan od Fordovih noviteta na Salonu u Ženevi (pored naravno evropske premijere novog Focusa i svetske prezentacije novog Focusa Wagon) je i definitivna serijska verzija druge generacije kompaktnog MPV modela C-Max, koji je u predserijskoj varijanti bio izložen u septembru prošle godine u Frankfurtu. 

 (Dalje)

Ovo je su prve zvanične fotografije novog koncept automobila koji je plod saradnje GQ magazina i francuskog Citroena, a koji je do sada najavljivan sa nekoliko teaser slika i video klipom.

 (Dalje)

Više o Opelu Flextreme GT/E Concept možete pročitati OVDENakon nekoliko teaser crteža, Hyundai je na Salonu u Ženevi i zvanično održao premijeru svog novog koncept vozila.

 (Dalje)

VIDEO : novi Kia Sportage

4 Mar 2010 - 00:42 Video Link

VIDEO I

 (Dalje)