home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Imali smo prilike da vidimo automobile koji završe na nemogućim lokacijama u nemogućim pozicijama, sve to nakon raznih nesreća i nezgoda. Ali tim pričama nikad kraja, svaka je na svoj način zabavna i različita.

Parkiranje je slaba strana velikog broja vozača, pogotovo ženske populacija za volanom. Ovaj vozač je sigurno imao poteškoća da svoj automobila parkira na za to predviđeno mesto pa se odlučio da je krov komšijine kuće dovoljno velik za njegov "Mustang".

Šalu na stranu, kako navode lokalni mediji iz američke države Mičigen, vozaču ovog Ford-a naglo je pao štećer u toku vožnje. On je izgubio kontrolu nad automobilom, i nakon vožnje levo-desno, sleteo je sa puta i pao pravo na krov obližnje kuće.

Na svu sreću vlasnik kuće pri gradnji nije štedeo pa je krov napravljen od čvrstog materijala koji je uspeo da zadrži automobil inače bi posledice bilo znatno gore i po vozača ali i po ljude koji su se nalazili u kući i trenutku nesreće.

Izvor: Autoportal.rsčitanja : 874Komentari

"kako navode lokalni mediji iz američke države Mičigen, vozaču ovog Ford-a naglo je pao štećer u toku vožnje."

Razlog pada šećera je povećana koncentracija NOx jedinjenja u vazduhu pruzrokovana lažiranim Folksvagenovim sovtverom na EA189 motorima.

Autor vojvoda 01 Nov 2015, 17:20