home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kada vam se desi da automobil "neće da upali" ili ste negde van naseljenog mesta a desi vam se kvar uvek ćete pokušati da u pomoć pozovete prijatelja jer ko još ima para za bacanje na šlep-službu, pogotovo ako naplaćuju kao ova firma.

Jedan momak iz američke države Masačusets odlučio je da slobodan vikend provede sa devojkom u izletu kroz pustare ove države. Bio je siguran da ga njegov stari "Jeep" neće izneveriti. I nije, izneverile su ga njegove vozačke (ne)sposobnosti.

Mladić je uspeo da svoj SUV zaglavi u blatu. Izlaza nije bilo pa je pozvao šlep-službu. Otišao je kući njihovim automobilom misleći da je sve prošlo bez problema. A onda mu je stigao račun za uslugu – 48.000 dolara za vađenje iz blata.

Naravno, odmah je mladić krenuo sa žalbama ali pre nego što je uspeo da se bilo kome požali došla je policija i uhapsila ga jer je nedozvoljeno ušao na tuđi posed. Na stranu to, objašnjenje osiguravajuće kompanije koja je Jeep vadila iz blata još je bizarnije.

Naime, ekipa od sedmoro ljudi je SUV izvlačila iz blata punih 12 sati. Uslovi su ima bili otežani zbog dalekovoda visokog napona koji je išao preko grana šume u koju je mladić uleteo. Na računu je sve jasno pisalo, 16.000 dolara za vreme provedeno na terenu, 10.000 dolara za izlazak na teren van glavnog puta, 5.000 dolara zbog otežanih uslova rada, i još po koji trošak, ukupno 48.000 dolara što je daleko više od vrednosti čitavog automobila.

Izvor: Autoportal.rsčitanja : 973Komentari