home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW 740i

Brojnim auto entuzijastima je često teško da odaberu između novog i polovnog vozila. Naime, mnogi će reći da stariji automobili imaju ono nešto, ali su polovni i uvek zahtevaju znatno više održavanja. S druge strane, novi automobili zbog elektrifikacije jednostavno više nemaju dušu.

Ali nedavno se na nemačkom sajtu pojavilo rešenje za sve probleme. Kako prenosi Jutarnji.hr, pojavio se oglas potpuno novog BMW-a 740i (E38) iz 1998. godine. Verovatno ćete se sada svi zapitati kako je moguće da se automobil star 22 godine prodaje pod pridevom nov? Izgleda da je danas sve moguće.

BMW 740i

Vlasnik navodi u oglasu da je automobil kupljen 1997. godine od strane jedne starice koja je rođena 1927. godine. Nije poznato šta se događalo u međuvremenu, ali luksuzni BMW je prešao tek 255 kilometara. Ubrzo nakon toga, automobil je uvezen u garažu te zaštićen plastičnom kapsulom s mehaničkom cirkulacijom vazduha. Tako je sprečeno da i najmanje zrnce prašine „sleti“ na površinu karoserije.

S toliko malom kilometražom, snažni 4,4 litarski motor V8 verovatno se još nije ni razradio, a celokupno stanje automobila je izvanredno. Spolja je BMW ofarban u tamnozelenu boju, a iznutra je usklađena kombinacija bež kože i drvenih komponenti.

Zato ni ne čudi da je ova Serija 7 već dostigla cenu od 48.350 evra, a još je prestalo osam dana do kraja aukcijskog oglasa.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: eBayčitanja : 6985Komentari