home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Fiesta

Mržnju prema šefu pokazaćemo na različite načine. Najčešće je to dobro staro ogovaranje u krugu ljudi koji mu to neće preneti. Neki će napustiti posao, neki će mu to reći u lice, a 23-godišnjak u nemačkom Engelskirchenu se odlučio na radikalnu metodu. Uzeo je šefovu Ford Fiestu, krenuo je na put i vozio je toliko brzo da su ga kamere snimile dvadeset puta.

Pritom je jeo kebab, pokazivao srednji prst kameri, a najviša izmerena brzina bila mu je 127 km/h na saobraćajnici na kojoj je ograničenje 70 km/h, prenosi Revija HAK.

U prvom trenutku policija je bila bespomoćna jer je automobil kupljen na lizing, a nositelj je bila rent a car kuća koja je propala. Policija nije mogla da pronađe ugovor, ali nepoznanica je ipak razrešena. Radnik opštinske kancelarije je pronašao traženu Fiestu na parkingu i policija je pronašla firmu u kojoj rade zločesti šef i radnik osvetnik. Uvidom u fotografije je pronađen i vozač, koji je priznao da je namerno vozio prebrzo… O njegovoj inteligenciji moglo bi se raspravljati jer se na gotovo svim fotografijama vidi i njegovo lice.

Izvor: Revijahak.hrčitanja : 1848Komentari