home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Enterijer

Znate i sami kako je sa zaboravljanjem… Mobilni, ključevi od automobila, stana… samo su deo inventara koji nam ostaje tamo gde nismo planirali. Neki zaboravljaju i novčanike, ali to se češće može povezati sa škrtošću. A šta ako zaboravite da zatvorite prozor na automobilu?

O tome piše nemački magazin Bild, koji je tragom fotografije objavljene na Redditu pronašao 31-godišnjeg Ownera Trejisa, koji je slučajno ostavio otvoren prozor na svom Volkswagen Lupu – i to više od dva meseca.

Kako piše Revija HAK, sneg, kiša i vlaga su testirali Volkswagen Lupo i kakvi su rezultati, kako izgleda automobil koji je dva meseca služio kao meteorološka stanica i stoički beležio sve promene? Trejis je nakon više od dva meseca od poslednje vožnje poželeo da poseti brata, ali kad se približio vozilu doživeo je šok, jednak onome kad prosečni gledalac prvi put ugleda Freddyja Kruegera u filmu Strava u Ulici Brestova. Cela unutrašnjost automobila je puna plesni. Od upravljača, sedišta, obloga, kabina izgleda kao da pati od neke egzotične bolesti. Vlaga, voda i niske temperature su očigledno pogodna atmosfera za razvoj plesni. Jedan korisnik Reddita je preporučio Trejisu da s autom ode u perionicu i da ga opere s otvorenim prozorima.

Izvor: Revijahak.hrčitanja : 397Komentari