home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyoya Supra

O privrženosti kućnih ljubimaca svojim vlasnicima čuli smo brojne priče, dok je onih o ljubavi vlasnika prema ljubimcu nešto manje. Ipak, postoje primeri gde su vlasnici spremni na sve kako bi spasili svog dlakavog člana porodice.

Upravo takvu stvar napravio je Leiz, koji je još 1994. kupio svoj auto snova. Iako živi u Japanu, on je Toyotu Supru uvezao iz Amerike. Primerak proizveden 1989. godine je čuvao i pazio punih 27 godina, a onda je ovog meseca odlučio da ga proda. Presudila je ljubav prema ljubimcu, koja se pokazala većom od one prema automobilu, piše Index.hr.

U pitanju je njegova mačka Silk kojoj je dijagnostifikovana smrtonosna bolest. Silk je, sudeći po Leizovom blogu, preživeo, ali se još nije u potpunosti oporavio. U međuvremenu su računi veterinara otišli u nebo, tačnije na preko 27.000 USD. Zato je Leiz ponudio svoj auto na aukciji i pokušao da ga proda upravo za taj iznos.

I tu priča sad postaje još lepša. Javio se kupac koji je platio traženi iznos, a onda je i kontaktirao Leiza. Poručio mu je da će automobil čuvati u novoizgrađenoj garaži te da može doći da ga provoza kad god poželi. Takođe, kada skupi isti iznos, auto će moći da otkupi, piše Japan Nostalgic Car.

Izvor: Index.hr

Screenshot: Somakichi.sblo.jpčitanja : 1921Komentari