home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Garaža

Mnogi od nas sanjaju o velikoj kolekciji automobila, ali retko ko razmišlja o njihovom skladištenju. Tipične garaže su male, predviđene su za jedan ili dva automobila, zato bi svako dodatno vozilo koje želimo verovatno moralo da 'sedi' napolju. Postoje kreativniji načini korišćenja garažnog prostora, a jedan vlasnik mini kolekcije je to učinio, pretvorivši svoju garažu namenjenu za tri automobila u onu za njih sedam.

Na prvi pogled, garaža Chrisa Hullingera iz Teksasa izgleda komplikovano i nejasno, piše Jutarnji.hr. Međutim, stvari su mnogo jednostavnije nego što se čine na prvi pogled. Čini se da je Chris ljubitelj Dodge Vipera s obzirom na to da primećujemo čak pet primeraka. Osim njih, tu je Tesla Model X i Toyota RAV4.

Garaža

Između dve dizalice su smeštena tri Vipera, a kako bih stali, Hullinger je morao dastavi dva na kolica za vozila. Ovaj trik mu je omogućio da još jedan stane između njih. Iako se svi čini krcato, zapravo lako stane sedam vozila. Mogućnost potpunog otvaranja garažnih vrata dok su dva Vipera na dizalici je takođe impresivna jer većina garaža nema raspoloživ plafonski prostor koji bi to omogućio.

Garaža

Iako je Chrisova organizacija prostora prilično impresivna, treba reći da je jedan automobil ipak ostao bez 'krova'. Naime, Chris je vlasnik i Chevy Bolta koji nedostaje na fotografijama, ali ipak, sigurni smo da mu je kućni prilaz slobodan.

Izvor: Jutarnji.hrčitanja : 827Komentari