home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Isporuka automobila

Najveći nemački portal za kupovinu polovnih automobila Mobile.de, omogućio je kupovinu klikom miša, preko interneta. Želeći da naglasi i reklamira tu opciju, prvoj ženi koja je kupla auto online isporučio je automobil u Hamburgu u ogromnoj kutiji za cipele. 

Početkom decembra narandžasta kutija za cipele dimenzija 4,90×2,35 metara kretala se ulicama Hamburga, a u njoj je bio VW T-Cross. Kad se kutija otvorila pred Jennifer Meyer čekao ju je polovni automobil, piše Revija HAK. U Mobile.de žele da naglase da je kupovina automobila sad jednostavna poput kupovine patika i cipela.

Da bi se kupci mogli uveriti u kvalitet svog novog polovnog vozila bez ličnog pregleda na licu mesta, za vozila koja su u online prodaji na Mobile.de navodno važe visoki standardi kvaliteta.

Jedan od naših minimalnih zahteva je da su automobili mlađi od tri godine, da su imali najviše dva prethodna vlasnika i da su prešli manje od 60.000 kilometara – objašnjava Matthias Schmidt. To je potkrepljeno jednogodišnjom graancijom i politikom vraćanja vozila od 21 dana.

Izvor: Revijahak.hr

Foto i video: Mobile.dečitanja : 552Komentari