home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Dacia termofor

Dacia je u određenim britanskim salonima ponudila besplatne termofore čime je "bocnula" BMW i još neke proizvođače zbog njihove "pretplate na grejanje sedišta".

Dacia promoviše termofore pod nazivom "Heated Seat Saviors" kojim ismeva odluku BMW-a i drugih kompanija sa sličnom politikom, koje su odlučile da naplaćuju grejanje sedišta tokom hladnih zimskih dana, navodi Klix.ba.

Kompanija ističe da je poznata po svojim jednostavnim rešenjima kojim se izbegavaju dodatni troškovi za kupce. Proizvođač pristupačnih automobila ističe da top verzije modela Sandero Stepway, Duster i Jagger imaju grejače prednjih sedišta u standardnoj opremi.

Termofori će biti dostupni u Dacijinim salonima u Brent Crossu (London), Trinity Wayju (Mančester) i Fendrod Wayu (Svonsi) 1. i 2. februara do 16 sati. Svaki salon će pokloniti 25 termofora onima koji budu najbrži, bez uslova ikakve kupovine.

Dacia termofor

"Heated Seat Saviors termofori su šala, ali oni zaista ističu smer šire industrije koji se odnosi na pretplatu za pristup funkcijama. Tražiti od nekoga da plati dodatno da bi aktivirao fabrički ugrađenu opremu definitivno nije Dacijin stil", izjavio je direktor Dacije za Veliku Britaniju Luke Bread.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com

Foto: Daciačitanja : 682Komentari