home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kia reklama

Već sama reklama za skorašnji Super Bowl je izazvala neviđeno interesovanje, ali i brojne kritike.

Za svoje mesto na Super Bowlu se već tradicionalno takmiče brojni proizvođači automobila. Imati reklamu na tom događaju je velika i skupa stvar koju će moći da vide milioni Amerikanaca. Kia je tu tradicionalno prisutna, a ove godine navodno planira da reklamu posveti obnovljenom SUV-u, modelu Telluride, piše Index.hr.

I ništa tu ne bi bilo sporno da na najavu za reklamu nije stavila dečju cuclu. Bolji poznavaoci događaja u Americi će se setiti niza optužbi korejskog giganta za korišćenje maloletne radne snage u svojim pogonima u Americi.

Samih službenih optužbi još nema, ali se sprovode brojne istražne radnje da bi se dokazalo da deca zaista rade ili su radila u nekim pogonima kompanije. Istovremeno, niz kooperanata u Alabami koji delovima snabdevaju Hyundai i Kiju su dokazano zapošljavali decu u pogonima, u nekim slučajevima starosti tek 12 godina.

U komentarima su se mnogi osvrnuli i na problem s krađama. Naime, zbog TikTok izazova i nedostatka sigurnosne opreme određeni Kijini modeli se kradu kao nikad pre.

Kia je već 13 godina prisutna na Super Bowlu. Nadamo se da će i ove godine ponuditi nešto originalno, zanimljivo i duhovito.

Izvor: Index.hr

Foto: Kiačitanja : 554Komentari