home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Area 51

Američka Area 51 je mesto o kojem se pričaju legende. Kažu da tamo drže dokaze o postajanju vanzemaljskog života, tajnih tehnologija i slično. Jedan čovek je mislio da mu se sreća osmehnula kada je uspeo da dobije registarsku oznaku Area 51 za automobil. Ali gospodin koji se predstavlja kao Chris nije mogao da zna da će mu ta oznaka doneti brojne teškoće. Desetine njih.

Naime, čovek, jednostavno, dobija kazne koje su namenjene drugim vozačima, navodi Revija HAK. Tablica Area 51 je izuzetno popularna, a većina vozača ih kupi kao suvenir i zatakne na dno vetrobranskog stakala ili slično mesto. Potom ih kamere prepoznaju kao pravu registarsku oznaku. Chris kaže da većina kazni dolazi zbog toga što vozači ne plaćaju putarinu na naplatnim kućicama. Najveća pojedinačna kazna je bila za nedozvoljeno parkiranje i iznosi 200 dolara, a ispisana je u Njujorku.

Neke vladine agencije, poput policije Las Vegasa, navodno su čak zapretile izdavanjem naloga za Chrisovo hapšenje… Na kraju, Chris kaže da nema nameru da menji svoju tablicu. Srećno mu bilo…

Izvor: Revijahak.hr

Foto: Area51plate/Chris/TikTokčitanja : 711Komentari