home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Hummer s Rolls-Royceom na krovu

Influenseri s istoka se poslednjih nedelja očigledno takmiče u neobičnoj još jednoj potpuno nepotrebnoj "disciplini": ko će putem provozati skuplju kombinaciju automobila, od kojih je jedan na krovu drugog.

Nedavno je jedan ruski influenser na društvenim mrežama postao viralan nakon što je Mercedes-Maybach S-klase pričvrstio na krov Toyote Land Cruiser i tako se vozio. Sada je jedna zvezda društvenih medija u Kazahstanu odlučila da napravi korak dalje pričvrstivši Rolls-Royce Ghost na krov Hummera H2.

"Jutjuber" je pomoću velike dizalice podigao Ghosta na poseban drveni krovni nosač postavljen na Hummeru. Nakon što je Rolls-Royce centriran na nosaču, pričvršćen je trakama za osiguranje tereta za delove Hummera, navodi Jutarnji.hr.

Hummer nikada nije bio dizajniran za prevoz vozila na krovu i takva kombinacija je izuzetno nestabilna u krivinama zbog ogromnog opterećenja na krovu i drastično povišenog težišta. Ipak to nije sprečilo influensera da se gradom provoza u Ghostu koji je bio na krovu drugog automobila. Čak su posetili i benzinsku te napunili automobile gorivom.

Nema nikakvog praktičnog razloga da montirate Rolls-Royce na krov Hummera osim da dobijete nekoliko klikova na društvenim mrežama, ali za klikove se danas očigledno radi sve, pa zašto ne i ovo...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: YouTube screenshotčitanja : 1538Komentari