home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

MG X-Power SV-S WRC

1 Okt 2008 - 07:53 Noviteti Link

Novi kineski vlasnik britanskog brenda MG je nedavno posle zaista mnogobrojnih najava konačno ponovo pokrenuo serijsku proizvodnju roadstera MG TF, a ovo na slikama je novi MG X-Power SV-S WRC (William Riley Convertible), čija se zvanična promocija najavljuje već za januar naredne godine.

 (Dalje)Dugo se pričalo i još više nagađalo, ali novi i to najmanji SUV model bavarskog BMW-a je konačno pred nama (svetska premijera će biti održana na Salonu automobila u Parizu). Doduše, ovaj X1 na slikama je za sada zvanično samo koncept vozilo, ali u BMW-u napominju da će mu serijski model biti veoma sličan.

 (Dalje)

Posle predstavljanja redizajniranog pick-upa Ridgeline, Honda će ove jeseni američkim kupcima ponuditi i osveženu verziju modela Element.

 (Dalje)

Mansory, nemački specijalista za obradu supersportskih automobila i luksuznih limuzina, na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi je predstavio čak tri noviteta iz svoje ponude. To su Renovatio (na bazi Mercedesa SLR), Stallone (osnova je Ferrari 599 GTB Fiorano) i Bel Air, koji predstavlja viziju ove kompanije kako treba da izgleda Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

Kako bi ponovo privukao pažnju, Mansory je sada za SLR Renovatio pripremio novi kit, čija je glavna karakteristika u stvari dvobojna karoserija, dok je sve ostalo već dobro poznato.

 (Dalje)

Više o Porscheu 911 Targa možete pročitati OVDEDruga generacija popularnog Škodinog modela Octavia je na tržištu još od prve polovine 2004. godine, a to znači da je već vreme za jedan temeljan redizajn, koji će ovaj model održati konkurentnim sve do pojave potpuno nove generacije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 19 20 21