home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što su na poslednjem Salonu automobila u Ženevi prikazali koncept automobil Vision D, u Škodi su za predstojeći Salon u Frankfurtu (15. – 25. septembar) pripremili novu studiju – MissionL.

 (Dalje)Foto via Autoblog.nlKolin Edvards će u novoj godini voziti u novom timu koji će se zvati Forward Racing.

 (Dalje)


Više o Citroenu Tubik concept možete pročitati OVDE.Ljubitelje automobila u Srbiji očekuje bogata sajamska automobilska jesen, a to podrazumeva Sajmove automobila u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

 (Dalje)

2012 Ram pickup

5 Sep 2011 - 00:53 Noviteti Link

Chrysler Group LLC je pripremio doterani Ram pickup, modelske godine 2012, koji je dobio pojačane motore, novi automatski menjač i osveženi enterijer.

 (Dalje)

Poskupljuju zimske gume

5 Sep 2011 - 00:16 Vesti Link

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Do kraja nedelje očekuje se izmena pravilnika o obavezne četiri zimske gume, pa će vozači u Srbiji i ove godine moći da koriste samo dva umesto ranije propisana četiri zimska pneumatika

 (Dalje)

Nova, četvrta generacija Renaultovog Clia će se pojaviti na sledećem Salonu automobila u Ženevi (u martu 2012. godine), ali bi po nezvaničnim informacijama Francuzi već na predstojećem Salonu u Frankfurtu trebalo da predstave njegovu koncept verziju.

 (Dalje)

Kineski Beijing Auto Works (BAW) je koncept verziju modela B40 predstavio još u aprilu 2008. godine na Salonu automobila u Pekingu, serijska varijanta je promovisana na Salonu u Pekingu 2010., ali prodaja na kineskom tržištu još uvek nije počela.

 (Dalje)

Na obeležavanju Dana Uprave saobraćajne policije ministar Unutrašnjih poslova Ivica Dačić, čestitajući praznik, rekao je juče da je održavanje bezbednosti u saobraćaju jedna od najhumanijih stvari koje obavljaju MUP i policija, a rezultati njihovog rada meriće se brojem spasenih ljudskih života.

 (Dalje)

Ponovo postaje zanimljivo  

Horhe Lorenco pobednik je trinaeste trke šampionata koja je vožena na stazi Mizano za VN San Marina.

 (Dalje)

VIDEO : 2012 Dodge gama

4 Sep 2011 - 14:03 Video Link

2012 Dodge Journey (Dalje)

VIDEO: 2012 Nissan Versa

4 Sep 2011 - 11:00 Video Link