home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Yulong Wcar za Tajvan

30 Sep 2011 - 09:37 Top secret Link

Yulong je najveća automobilska kompanija na Tajvanu, poznata po proizvodnji modela Luxgen 7 SUV i Luxgen 7 MPV.

 (Dalje)Rejting agencija Fitch Ratings smatra da evropski proizvođači automobila naredne godine najverovanije neće biti u situaciji u kojoj su se našli u vreme prošle recesije i da će spremnije dočekati moguću novu krizu, preneo je "Autonjuz".

 (Dalje)

General Motors je predstavio prvi vazdušni jastuk smešten između vozača i suvozača.

 (Dalje)

Posetioci ovogodišnjeg SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu će biti u prilici da vide više modifikovanih Hyundaijevih modela, a među njima i Veloster koji je napravljen u saradnji Hyundaija i firme ARK Performance.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) i francuski PSA Peugeot Citroen su još u aprilu prošle godine saopštili da su postigli sporazum koji se tiče saradnje na projektu kompaktnog SUV modela.

 (Dalje)BMW je hibridnu varijantu nove serije 5 u formi koncept vozila predstavio još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, a sada su objavljeni podaci i slike definitivnog, serijskog modela. 

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči o planovima Alfa Romea do 2014. godine, a koji predviđaju proširenje palete modela, između ostalog i sa novim velikim sedanom.

 (Dalje)

Nakon nekoliko specijalnih edicija modela M3, BMW je sada na kineskom tržištu ponudio i novo ograničeno izdanje modela Z4.

 (Dalje)

Porodica Kvant, najveći akcionar BMW-a, priznala je da je za vreme Drugog svetskog rata u njenim fabrikama prinudno radilo 50.000 logoraša.

 (Dalje)

Na sajmu ove godine učestvuje 11 izlagača, distributera automobila, auto–opreme, osiguravajućih kuća i ovlašćenih servisa. Zainteresovani za kupovinu vozila na sajmu mogu računati na sajamske popuste koje daju gotovo svi izlagači. Sajam automobila "Auto-expo 2011." traje do drugog oktobra, a ulaz na sajam i parking su ove godine besplatni

 (Dalje)Scion je u Teksasu promovisao dve nove Release Series edicije modela xD i xB.

 (Dalje)

2012 Isuzu D-Max

29 Sep 2011 - 20:13 Noviteti Link

Isuzu je na Tajlandu predstavio novu generaciju njihovog pick-up vozila D-Max, modelske godine 2012.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 46 47 48  Sledeći»