home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na sajmu ove godine učestvuje 11 izlagača, distributera automobila, auto–opreme, osiguravajućih kuća i ovlašćenih servisa. Zainteresovani za kupovinu vozila na sajmu mogu računati na sajamske popuste koje daju gotovo svi izlagači. Sajam automobila "Auto-expo 2011." traje do drugog oktobra, a ulaz na sajam i parking su ove godine besplatni

Domaće auto–kuće su izložile najnovije modele automobila Krajsler, FIAT, Ford, Wolsvagen, Mazda, dok su privredna vozila izložena na platou ispred hale.Ove godine, na "Auto-expo" nema proizvođača auto–delova koji će se Kragujevčanima predstaviti na proleće, na specijalizovanom sajmu auto–komponentistike.


Sajam "Auto –expo 2011." je otvorio Saša Milenić, predsednik Skupštine grada Kragujevca, nagalasivši da su očigledne ambicije grada i preduzeća "Gradsko sajmište2 da uprkos ekonomskoj krizi, organizujući sajam automobila zadrže i uzdignu svoj položaj u privredi regiona.


"Auto-expo nije samo sajam. Sama činjenica da "Šumadija sajam" organizuje ovakav skup u godini jake ekonomske krize treba pozdraviti i podržati kao poslovnu hrabrost i optimizam koju grad podržava. Kapaciteti "Sajmišta" su mali, to se i na ovom sajmu vidi i verujemo da će kroz parterstvo privatnog i javnog sektora ovo preduzeće ovo preduzeće uskor proširiti svoje kapacitete, naglasio je Saša Milenić, predsednik Skupštine grada Kragujevca, otvarajući sajam automobila "Auto –expo 2011."


U "Šumadija sajmu" su naglasili da je ovogodišnji sajam realizovan u saradnji sa "Beoexpo" što se najpre mođe videti po kvalitetnijim i modernijim štandovima i pratećoj opremi. Direktor "Šumadija sajma" Boris Radivojević je najavio da će na "Auto–expo" biti izvlačene i nagrade, a najsrećini posetilac će dobiti skuter.čitanja : 2784Komentari