home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fiat je za tržište SAD-a pripremio novu specijalnu ediciju malog Fiata 500, a deo prihoda od prodaje doniraće tamošnjoj fondaciji za borbu proitiv raka dojke. 

 (Dalje)Loši prodajni rezultati su Maybach doveli na ivicu provalije. Spasitelj u celoj toj priči trebalo je da bude Aston Martin koji i sam planira luksuznu limuzinu za svoj Lagonda podbrend.

 (Dalje)

Auto kuća "Kompresor", za vlasnike Renault i Dacia vozila, organizuje 1. oktobra besplatan pregled njihovih 'ljubimaca na četiri točka'. Kupce zainteresovane za automobile marke Reno ili Dačija tog dana očekuje specijalan poklon, a servisiranjem vozila kod nas ostvaruju određene popuste (popusti do 35% za starija vozila).  

 (Dalje)

Pomoćnik ministra za puteve i bezbednost saobraćaja Ministarstva za infrastrukturu i energetiku Dragan Jovanović, izjavio je danas u Nišu da će primena odredbe o zimskim gumama na sva četiri točka biti odložena za godinu dana.

 (Dalje)

Za sve one koji piju kafu širom sveta 1. oktobar je važan datum već dugi niz godina. Četvrti put za redom, VIVA slavi tradicionalni Dan kafe nudeći besplatnu kafu za svakog kupca na svakoj OMV benzinskoj stanici sa VIVA.

 (Dalje)

Auto-moto savez Srbije biće domaćin ARC evropskih sportskih igara, koje se održavaju od 30.09. do 02.10.2011. godine u Beogradu, a očekuje se dolazak više od 200 gostiju iz petnaest zemalja Evrope.

 (Dalje)

Renault je u poslednje vreme primetno podigao kvalitet svojih vozila. Ovakav napredak ne bi bio moguć bez tesne saradnje francuskog proizvođača automobila sa dobavljačima komponenti. Pre tačno šest godina, Renault je uspostavio nagradu Renault Quality award koju dodeljuje svojim dobavljačima i to bez obzira na veličinu, obim saradnje, kao i zemlju.

 (Dalje)

Sajt Benzinsider.com je objavio novosti vezane za Mercedesov model, koji je još uvek u fazi priprema za prvo predstavljanje, a do koga bi trebalo doći sledeće godine na Salonu automobila u Njujorku (6.-15. april 2012.).

 (Dalje)

G-Power BMW M3 Tornado RS

28 Sep 2011 - 12:50 Tuning Link

Nemački G-Power je u maju zvanično predstavio BMW M3 GTS pojačan na 635KS i 630 Nm, a sada je svetlost dana ugledao njihov najjači M3, nazvan G-Power M3 Tornado RS. 

 (Dalje)

Baton bolji od Hamiltona

28 Sep 2011 - 12:30 Sport Link

To smo videli i na tabeli  

Luis Hamilton kaže da je njegov klupski kolega Dženson Baton bolji od njega ove godine. Hamilton iza sebe ima sezonu punu uspona i padova, osvojio je dve trke, ali je isto tako učestvovao u nekiliko glupih i nepotrebnih incidenata koje je i sam izazivao i koje su ga izbacile iz borbe za titulu.

 (Dalje)

25.09.2011 održan je prvi skup SEAT Kluba Srbija u beogradskom izletištu Košutnjak, a povodom zvaničnog osnivanja kluba.

 (Dalje)

Tanjug piše da fabrike automobila u Slovačkoj, uprkos krizi, planiraju da zaposle hiljade novih radnika, i to Folksvagen 1.500, Kia 1.000, a Pežo 900.

 (Dalje)

Juče je na centru za obuku vozača NAVAK održano zvanično uručenje Eco Friendly Sertifikata. U okviru projekta subvencionisanja automobila iz Eco Friendly kategorije, Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, Oliver Dulić je uručio ključeve Ivanu Mastiloviću, kupcu Opel Corse ecoFLEX – prvog prodanog automobila sa ovom subvencijom.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

„Mercedesov“ putnički kombi na testu „Novosti“. Najbolje kod „vijana“ je što niste sigurni da li više želite da ga vozite ili da vas voze

 (Dalje)

U fabrici Rastatt je i zvanično startovala proizvodnja nove, druge generacije Mercedesa B klase, koji je premijerno predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 46 47 48  Sledeći»