home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kahn Ford Focus RS

28 Sep 2011 - 08:52 Tuning Link

Project Kahn u svojoj ponudi ima i paket za doterivanje ionako atraktivnog Ford Focusa RS.

 (Dalje)Tjuner SR Auto Group je do sada već predstavio više modifikovanih italijanskih sportskih automobila (kao što su SR Project Devastator Lamborghini Gallardo, SR Project Prodigy Ferrari 458 Italia, SR Project Draken Maserati GranCabrio...), a još jedan u nizu je i ovaj doterani Ferrari 599 GTB.

 (Dalje)

Britanska filijala Forda je tamošnjim kupcima ponudila novo specijalno izdanje modela Fiesta.

 (Dalje)

Tesla Motors u problemima

28 Sep 2011 - 01:25 Vesti Link

Nakon što su prošle nedelje objavili informaciju da je državni zajam od 465 miliona dolara stvorio stotine novih radnih mesta, iz proizvođača električnih automobila Tesla Motorsa stiže vest da su zatražili novi zajam.

 (Dalje)

I na kraju i Seat Mii. Naime, nakon Volkswagena up! i Škode Citigo, treći član porodice novih gradskih automobila stiže iz Seata i, kako stvari sada stoje, ovaj naslednik nekadašnje Arose nosiće ime Mii.

 (Dalje)

Ovo je Škoda Citigo

27 Sep 2011 - 23:47 Noviteti Link

Volkwagenov novi mali automobil up! je premijeru imao na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, dok je verzija sa Škodinim znakom dobila ime Citigo.

 (Dalje)

Došlo je vreme da se ponovo zajedno okupimo i da zatvorimo, možemo slobodno da kažemo, sjajnu sezonu. Registraciju kluba i potom sjajnu NAVAK manifestaciju u ovoj godini, upotpunićemo još jednim susretom za 2011. na Srebrnom jezeru.

 (Dalje)

Nedavno predstavljeni novi Porsche 911, interno nazvan model 991, na tržištu bi trebalo da se zadrži dva sedmogodišnja generacijska ciklusa. Time bi sledeća generacija trebalo da se bazira na ovom modelu, pa za sedam godina treba očekivati prvenstveno značajnije kozmetičke, a ne tehničke izmene.

 (Dalje)

Bez obzira na imidž pouzdanog i kvalitetnog proizvođača, Toyotu su kupci često "optuživali" za konzervativna dizajnerska rešenja.

 (Dalje)


Pre desetak dana je saopšteno da je Dodge Viper ACR stazu Nirburgring prešao za 7 minuta i 12 sekundi, a sada je objavljen i ovaj video.


Taman kada smo se ponadali da bi Škoda na bazi koncepta vRS S2000 (predstavljenog tokom tradicionalnog okupljanja ljubitelja Volkswagena u Wortherseeu ove godine) mogla da izradi pristupačni sportski automobil za mase, iz Mlade Boleslave stiže hladan tuš.

 (Dalje)

Iako Sebastijana Fetela deli samo jedan bod od osvajanja druge šampionske titule i mogućnost da mu neko preotme titulu je samo teoretska (Baton bi trebalo da pobedi na pet trka a Fetel da ne završi ni jednu uz osvajanje bodova) u timu Red Bula kažu da neće ići na siguricu nego će voziti kao što to uvek rade ne bi li potvrdili titulu kako i dolikuje šampionskom timu.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, Evropska komisija, izvršno telo Evropske unije, konačno je odobrila "Folksvagenovo" (VW) preuzimanje nemačkog MAN-a, koga najveći evropski proizvođač automobila planira za eventualno udruživanje sa švedskom "Skanijom".

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 46 47 48  Sledeći»