home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Za sve one koji piju kafu širom sveta 1. oktobar je važan datum već dugi niz godina. Četvrti put za redom, VIVA slavi tradicionalni Dan kafe nudeći besplatnu kafu za svakog kupca na svakoj OMV benzinskoj stanici sa VIVA.

U poslednje četiri godine više od 130 miliona šoljica kafe je prodato u svim VIVA prodavnicama. Ove godine VIVA izlazi sa posebnom ponudom za vatrene pristalice kafe: Počev od 1. oktobra potrošači će dobiti jednu kafu plus dva mini kroasana po posebnoj ceni. Ova specijalna ponuda će biti dostupna do kraja oktobra.

Dan kafe se slavi na OMV benzinskim stanicama sa VIVA

Ovaj dan 1. oktobar je posvećen aromatičnom braon zrnu sa neodoljivim pokupi-me efektom. VIVA stoga poziva sve potrošače da besplatno uživaju u njihovim omiljenim šoljicama VIVA kafe. Svako ko poseti neku od 54 OMV benzinske stanice sa VIVA u Srbiji će dobiti besplatnu kafu po njihovom izboru. "Više od 5.000 šoljica VIVA kafe se konzumira u Srbiji na dnevnoj osnovi. Tako naši potrošači pokazuju svoju zahvalnost VIVA kafi. Sa ovom ponudom mi izražavamo našu zahvalnost njima", objašnjava generalni direktor OMV Srbija Karolj Lajko.

Besplatna kafa u 9 ukusnih varijacija

VIVA je poznata po ulaganju značajnih vrednosti u visoko kvalitetne proizvode. Kafa u VIVA znači visok kvalitet zrna kafe pripremljenog u WMF espreso mašinama i tako kreirajući devet varijacija u rasponu od espresa, kapućina do makijata sa mlekom. VIVA je sinonim za ukusnu kafu u najboljoj tradiciji bečkih kafea i uz konstantan kvalitet u svakom VIVA svetu zadovoljstva - u bilo koje doba dana ili noći, sedam dana u nedelji.

Specijalna ponuda nakon Dana kafe

Nakon Dana kafe VIVA će predstaviti posebnu ponudu dostupnu do 31. oktobra. Ona se sastoji od kombinacije jedne šolje kafe, plus dva mini kroasana punjena čokoladom i orahom, po posebnoj ceni . "Ovo je poziv za sve VIVA potrošače da se uvere u visoki kvalitet naše kafe i slatkog peciva", dodaje generalni direktor OMV Srbija Karolj Lajko .

PR OMVčitanja : 617Komentari

ovo je vest dana na Auto sajtu! svaka cast!

Autor Nedjo 28 Sep 2011, 15:43