home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Auto kuća "Kompresor", za vlasnike Renault i Dacia vozila, organizuje 1. oktobra besplatan pregled njihovih 'ljubimaca na četiri točka'. Kupce zainteresovane za automobile marke Reno ili Dačija tog dana očekuje specijalan poklon, a servisiranjem vozila kod nas ostvaruju određene popuste (popusti do 35% za starija vozila).  

Servisiranjem vozila u našoj auto kući, vlasnici, pored toga što ostvaruju određene popuste, dobijaju priliku da se konsultuju sa stručnim kadrom u ovlaščćenom servisu. Auto kuća "Kompresor" je za subotu,1 oktobar, spremila još prijatnih iznenađenja za sve posetioce naše kompanije. - Za sve one koji se odluče da tog dana kupe vozilo marke Reno i Dačija spremili smo lep poklon - u pitanju je "Šapa" - mehanička zaštita protiv krađe vozila. 

Dan otvorenih vrata u "Kompresoru" ima želju da približi sve korisnike Renault ili Dacia vozila dobim idejama i stručnom znanju naše auto kuće. Zbog toga je stručni tim "Kompresora" za subotu organizovao nagradnu igru za sve posetioce, bez obzira da li su došli da kupe novo ili pregledaju staro vozilo. Jedini zadataka je da svi posetioci toga dana popune ponuđeni listić i ubace ga u "bubanj". Na kraju dana sledi izvlačenje, a najsrećniji među njima obradovaće se uređajem za navigaciju.

Izvor : AK Kompresorčitanja : 1385Komentari

Al' uvek prikažu najnabudženiji model... Ovako nabudžen Duster 1.5 dCi 4x4 je skoro 18k evra! :) A samo 109KS. :(

Autor Miki 28 Sep 2011, 17:13