home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Baton bolji od Hamiltona

28 Sep 2011 - 12:30 Sport Link

To smo videli i na tabeli  

Luis Hamilton kaže da je njegov klupski kolega Dženson Baton bolji od njega ove godine. Hamilton iza sebe ima sezonu punu uspona i padova, osvojio je dve trke, ali je isto tako učestvovao u nekiliko glupih i nepotrebnih incidenata koje je i sam izazivao i koje su ga izbacile iz borbe za titulu.

Baton, u svojoj drugoj sezoni za Meklaren takođe ima dve pobede ali je sedamnaest bodova ispred svog kolege i jedini je vozač koji ima teoretske šanse da ugrozi Sebastijana Fetela kome fali samo jedan bod u narednih pet trka kako bi osvojio titulu šampiona. 

Hamilton je pohvalio Batona i njegovu vožnju ove godine ocenjujući je kao „sjajnu“ i priznao je da je odradio bolji posao od njega.

„Ja sada moram da se saberem i da poboljšam rezultate koje smo ostvarili na poslednje četiri trke. Dženson je do sada odradio fantastičan posao. Mislim da je bio bolji od mene ove sezone, i čak iako ja budem bolji od njega u narednih pet trka, i dalje ću verovati da je tokom sezone vozio bolje.“

Vozač Meklarena je rekao da je i već zaboravio na kolizije koje je imao sa Felipeom Masom na poslednjoj trci u Singapuru: „Bilo pa prošlo, uspeo sam da ignorišem sve to i idem dalje“.

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 837Komentari