home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Mazda MX-5 Senshu

2 Jun 2012 - 08:02 Noviteti Link

Sem modela MX-5 Yusho sa 241KS, Mazda na Salonu automobila u Lajpcigu predstavlja još jedno novo izdanje svog popularnog roadstera.

 (Dalje)

Preuzuto sa: Kurir-info.rs

Pošto je dobro zagrebla komšijin branik, iskusno je izašla iz automobila da proceni situaciju

 (Dalje)

S70 je ime modifikovanog Mercedesa S klase koji je doradio Lorinser.

 (Dalje)

BMW M Experience događaj, u organizaciji Delta Motorsa i uz partnersku podršku Delta Sporta, obeležava 40 godina od početka proizvodnje BMW M modela. Tim povodom, na NAVAK stazi u Subotištu, po prvi put u Srbiji, od 1. do 3.juna, organizovane su probne vožnje BMW  M automobila. Priliku da isprobaju BMW M5, BMW X6M i BMW X5M imali su partneri, predstavnici medija i poštovaoci BMW automobila u Srbiji.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, gorivo u Srbiji danas je poskupelo u veleprodaji u proseku za jedan dinar, što će uticati i na poskupljenje naftnih derivata na benzinskim pumpama.

 (Dalje)

Hyundai ulazi u WRC?

1 Jun 2012 - 23:14 Sport Link

Nemački magazin Auto motor und sport je objavio informaciju po kojoj se južnokorejski Hyundai ozbiljno priprema za povratak u svetsko reli prvenstvo.

 (Dalje)

J.D. Power je objavio rezultate istraživanja o tome sa kojim automobilima su vlasnici najzadovoljniji.

 (Dalje)

Volvo radi na razvoju novog XC90. Njihov najveći SUV već je devet godina na tržištu, a zamenu već možemo videti na skicama dizajnera Volvoa. Izgled će verovatno ostati dosledan sadašnjoj Volvo dizajnerskoj filozofiji, ali će XC90 sa sobom doneti veliki broj novosti.

 (Dalje)

Kompanija Opel ove godine sa ponosom proslavlja čak 150 godina uspešnog poslovanja, pa svoj veliki rođendan želi da obeleži na pravi i jedinstven način. Svoju bogatu dugogodišnju istoriju Opel je započeo proizvodnjom šivaćih mašina i bicikala, a danas je najpoznatiji po proizvodnji vrhunskih automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 38 39 40 41 42 43 44 45  Sledeći»