home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pojavila se još jedna modifikovana verzija Panamere, a ovoga puta je za to zaslužan nemački No-Limit-Custom. 

 (Dalje)Jaguar C-X75 sve bliže

25 Jul 2012 - 16:43 Vesti Link

Jaguar je objavio dodatne tehničke podatke vezane za svoj novi supersportski model C-X75 koji bi na tržište trebalo da stigne za otprilike tri godine, a čiji se razvoj približio fazi tzv. radnog prototipa. Podsećanja radi, koncept je predstavljen sada već pre skoro dve godine na tadašnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Aktuelni Volkswagen Polo (predstavljen na Salonu automobila u Ženevi 2009. godine) će tokom sledeće godine doživeti restilizaciju, dok se potpuno nova generacija ovog modela B segmenta najavljuje za 2015. godinu.

 (Dalje)

Pređeno je 4 hiljade milja, preko 4 vremenske zone, 16 američkih država i 17 velikih gradova; ili preciznije ceo severnoamerički kontinent, uz sjajno druženje i zabavu.

 (Dalje)

* Obratite pažnju na vozilo hitne pomoći koje je samo prošlo pored mesta nesrećeAutor/izvor: SEEbiz / Deutsche Welle

Nemački proizvođači luksuznih vozila se rado hvale listom novoregistrovanih vozila u Nemačkoj. Posebno kada je reč o Audiju, to su po pravilu službeni automobii. Jer Nemci za sebe kupuju ipak - jeftinije.

 (Dalje)

Gunther Holtorf uspešno je izbegavao novinare 23 godine tokom kojih je nanizao čak 800.000 kilometara širom sveta u svojoj Mercedes G klasi

 (Dalje)

Chevrolet je objavio da ulazi u četvorogodišnje partnerstvo sa fudbalskim klubom Liverpul kako bi postao njegov zvanični automobilski partner.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu se ove jeseni pored novog Pro_cee’d modela očekuje još jedna premijera iz korejske Kije.

 (Dalje)

Više o Mazdi MX-5 Yusho možete pročitati OVDE.Preuzeto sa: Novosti.rs

Test - na skeneru „novosti“ našao se još jedan južnokorejski adut - novi „hjundai i30“. Dizajniran u Nemačkoj. Proizvodnja u Češkoj. Prihvatljiva cena. Bogata oprema

 (Dalje)

FAW R008

25 Jul 2012 - 08:01 Top secret Link

Kineski FAW priprema model trenutno poznat pod kodnom oznakom R008, a koji se u prodaji u Kini očekuje do kraja ove godine.

 (Dalje)

Alpha-N Performance je predstavio svoj novi tjuning paket za modifikovanje BMW-a M3 Coupe.

 (Dalje)

Britanski Autocar je objavio set špijunskih fotografija potpuno nemaskirane nove generacije Toyotinog modela Auris, čija se još uvek aktuelna verzija u prodaji pojavila 2007. godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 44 45 46  Sledeći»