home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Po navodima izvora sledeća generacija modela Octavia bi trebalo da bude nešto veća i skuplja od sadašnjeg modela. Naime, do ovog pomeranja "upmarket" će doći zbog dolaska modela Rapid koji će omogućiti popunjavanje praznine između Fabije i Octavije, odnosno mogućnost pomeranja Octavije, dimenzijama, opremom i cenom prema nešto skupljim konkurentima.

 (Dalje)Japanski tjuner Wald International je objavio nekoliko slika svog novog paketa za Toyotu 86 (u Evropi Toyota GT 86, u Severnoj Americi Scion FR-S).

 (Dalje)

U četvrtak, 19. juna, Hyundai je objavio da je njegov treći proizvodni pogon u Pekingu počeo pilot proizvodnju osvežene verzije modela Avante limuzina.

 (Dalje)

Toyota je saopštila da je do sada proizvela više 200 miliona vozila (zaključno sa poslednjim danom juna ove godine). Tačnije, radi se o 200.330.000 vozila.

 (Dalje)

Spreman za tržišno lansiranje potpuno novog, urbanog, šik automobila – Adama, Opel je sklopio ekskluzivne ugovore o saradnji sa nekoliko avangardnih umetnika, uključujući ''Julien Simshäuser'', "Totally Enormous Extinct Dinosaurs" i "Invernomuto". Ova saradnja je dokumentovana na "ADAM&YOU" microsite-u gde korisnici mogu da pristupe fotografijama, kao i video materijalu i da pogledaju šta se dešavalo iza scena i kako je Adam kreiran.

 (Dalje)

Holden Malibu

24 Jul 2012 - 11:16 Noviteti Link

Chevroletova nova limuzina Malibu će se u drugom kvartalu sledeće godine pojaviti u prodaji i na australijskom tržištu, ali pod znakom Holdena, još jedne marke američkog General Motorsa.

 (Dalje)

Kako navodi američki sajt Automotive News, američki proizvođač premium vozila, Cadillac, dao je zeleno svetlo proizvodnju još jednog automobila. To će biti najveći i najskuplji sedan iz kompanije koji će konkurisati vozilima kao što su Mercedes S klase, BMW serije 7 i Audi A8.

 (Dalje)

Chery će obnovljeni Fulwin 2 hatchback kineskoj javnosti predstaviti početkom sledeće godine, a kako stvari sada stoje cena će ostati na istom nivou kako i kod sadašnjeg modela.

 (Dalje)

Objavljena je slika Lamborghinijevog Aventadora iz Molto Veloce tjuning programa nemačke firme DMC Design.

 (Dalje)

Peugeot iOn Cargo

24 Jul 2012 - 08:15 Noviteti Link

Predstavljena je i dostavna verzija Peugeotovog električnog modela iOn.

 (Dalje)

Teška vremena za Spyker

24 Jul 2012 - 08:00 Vesti Link

Poslednjih nekoliko meseci nisu bili laki za Spyker. Pošto je projekat kupovine i obnavljanja ugleda kompanije Saab propao, za Spyker su započala još teža vramena. Victor Muller, direktor kompanije izjavio jej pre nekoliko meseci da se porast proizvodnje očekuje tek po pronalaženju novih investitora.

 (Dalje)

Hamann je svoju modifikovanu Panameru Cyrano predstavio još prošle godine, ali je nemački tjuner sada ovaj model dodatno pojačao.

 (Dalje)

Nakon Adama, novog najmanjeg modela u ponudi, sada su se pojavile vesti da Opel (u vlasništvu američkog General Motorsa) priprema nešto potpuno drugačije, i to luksuznu limuzinu koja bi trebalo da se bazira na Cadillacu XTS.

 (Dalje)

Već neko vreme se najavljuje mogućnost da Volkswagen uđe u Formulu 1. Poslednje glasine idu tome u prilog, a pominje se ulazak Volkswagena u tim Saubera.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 44 45 46  Sledeći»