home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan će na sajmu automobila u Ženevi predstaviti unutrašnji retrovizor koji umesto klasičnog ogledala ima LCD ekran. Na ekranu se prikazuje slika koju trenutno snima kamera visoke rezolucije instalirana na zadnjem delu vozila i usmerena na put iza automobilia.

 (Dalje)

Više o obnovljenom Lexusu CT 200h možete pročitati OVDE.VIDEO: 2014 Infiniti QX80

1 Mar 2014 - 14:27 Video Link


Fiat je za modelsku godinu 2014 osvežio ponudu svog modela 500, koji je inače od 2007. godine do sada prodat u više od 1,2 miliona primeraka.

 (Dalje)

Teaser video: BMW X4

1 Mar 2014 - 11:51 Video Link

BMW je objavio teser video kojim za 6. mart najavljuje premijeru novog člana svoje X porodice modela.

 (Dalje)Renault je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu publici predstavio i svoje novo koncept vozilo Initiale Paris koje po najavama fabrike karakteriše Renaultova vizija vrhunskog automobila.

 (Dalje)

Iza ovog imena se krije modifikovani Lamborghini Aventador koji će premijeru imati početkom marta na 84. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kompanija Fiat Automobili Srbija će na predstojećem Salonu automobila u Beogradu, izaći sa gotovo kompletnim prodajnim programom, što znači da će se posetiocima predstaviti sva četiri brenda – Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Jeep.

 (Dalje)

Touring Superleggera je na prošlogodišnjem Salonu salonu automobila u Ženevi posetiocima prikazao definitivnu verziju modela Disco Volante, koji se pravi samo po narudžbini.

 (Dalje)

Tjuneri JMS i PIECHA Design su zajedničkim radom kreirali modifikovani Mercedes SL koji je dobio i dodatak u imenu - Avalange GT-R.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 58 59 60