home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

* novi rekord za vozila sa prednjim pogonom, raniji rekord je sa 8 minuta i 7.97 sekundi držao Renault Megane RS Trophy

 (Dalje)Petu epizodu 21. sezone Top Geara možete pogledati OVDEKineski JAC iz Šumadije

2 Mar 2014 - 23:35 Vesti Link

Čelnici fabrike "Zastava kamioni" i najveće kineske korporacije za proizvodnju lakih komercijalnih vozila - "Jak" (JAC JIANGHUAI), uz posredovanje nadležnih u Vladi Srbije, završili su prvu rundu pregovora o saradnji. Precizniji podaci o potencijalnom partnerstvu trebalo bi da budu poznati već u drugoj polovini marta, kada će, kako je dogovoreno, delegacija sa Dalekog istoka posetiti kragujevačku fabriku. Ako se postigne sporazum, prvo zajedničko vozilo bi moglo da se proizvede već početkom jeseni.

 (Dalje)

Ford će obnovljeni Focus predstaviti za nekoliko dana na sajmu automobila u Ženevi, dok će se sportski Focus RS u prodaji naći tokom 2015. godine.

 (Dalje)

Na indonezijskom ostrvu Lambok ga već svi znaju: samouki mehaničar Abdul Latif ostvario je svoj san i ostrvom se vozi u svom F1 bolidu. Ovaj vatreni fan Scuderije Ferrari oduvek je maštao da u ulozi Prosta, Schumachera ili Alonsa juriša u crvenoj formuli sa propetim konjićem na nosu, pa je sam napravio repliku.

 (Dalje)

Izvor: RTS

Akcija markiranja goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji će, prema procenama, doneti milionske uštede za državu i za privredu, izveštava RTS

Već mesec dana, zahvaljujući akciji Minstarstva za energetiku, sprovodi se obeležavanje goriva uvezenog i proizvedenog u Srbiji. Rezultati su više nego očiti.

 (Dalje)

Novi mali Jeep će svetsku premijeru imati početkom marta, i to na Salonu automobila u Ženevi. Dok se to ne desi, evo i prvih zvaničnih slika koje su se pre vremena pojavile u javnosti. Takođe, novi Jeep sa 4x4 pogonom se zove Renegade, a ne Laredo ili Jeepster kako se ranije pominjalo.

 (Dalje)

* 5.2L V10 motor sa 448 kW/610KS i 560 Nm

 (Dalje)

*twin-turbo 6.0L AMG motor sa 730KS

 (Dalje)

Alfa Romeo je prošle godine nakon prilično dugog čekanja konačno predstavio serijsku verziju modela 4C (koncept se pojavio još u martu 2011. na Salonu automobila u Ženevi) i time proširio svoju ponudu.

 (Dalje)

Organizatori trke za Veliku nagradu Bahreina saopštili su da će prvu krvinu na pisti Šakir nazvati po legendarnom vozaču Formule 1 Mihaelu Šumaheru.

 (Dalje)

MTM Audi RS Q3

2 Mar 2014 - 15:10 Tuning Link

Nakon što je nedavno ABT Sportsline za predstojeći Salon automobila u Ženevi najavio modifikovanu verziju Audija RS Q3 (pojačan na 410KS i 530 Nm), to isto je sada učinio i MTM.

 (Dalje)

Ni Brabus naravno neće propustiti ovogodišnji Salon automobila u Ženevi, a pored modela Brabus Mercedes A45 AMG sa 400KS i Brabus 800 iBusiness Mercedes G65 AMG sa 800KS, u Ženevi će biti izložena i njihova modifikovana S klasa sa 850 konja. 

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 53 54 55 56 57 58 59 60  Sledeći»