home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kako prenosi Tanjug, proizvodnja putničkih automobila u Rusiji ove godine će biti 18 do 20 odsto manja nego prošle, a teretnih 20 do 25 odsto, prognoziralo je Ministarstvo za ekonomski razvoj koje smatra da bi automobilsko tržište ove godine moglo da pretrpi značajne strukturne izmene.

 (Dalje)

Nemački TechArt u svojoj ponudi ima i GrandGT tjuning program za modifikaciju Porscheove Panamere.

 (Dalje)

Svako gradilište mora biti ograđeno uz upozrenje pešacima da pređu na drugu stranu a automobilima da je tu zabranjeno parkiranje. Onaj ko ne posluša naredbu trpeće posledice kao ovaj kineski vozač.

 (Dalje)

VIDEO: Quantum GP700

31 Maj 2015 - 08:30 Video Link

Quantum GP700 pokreće 2,7 litarski motor (poreklom Honda) pojačan na 522 kW/710KS pri 7800 o/min. i 654 Nm pri 6500 o/min.

 (Dalje)


 (Dalje)

BMW je nedavno najavio značajne izmene u ponudi motora kod više svojih modela, i to od jula ove godine.

 (Dalje)

Kako glase neke od novijih glasina, francuski Renault će na predstojećoj trci 24 sata Le Mana publici prikazati novi Alpine concept.

 (Dalje)

Chevrolet je predstavio svoj novi Corvette Z06 bezbednosni automobil za Chevrolet Dual događaj u Detroitu koji će biti održan ovog vikenda. Ovaj model će biti vožen od strane GM-ovog izvršnog potpredsednika Mark Reuss-a, pri čemu je vozilo praktično identično onom koji je korišćeno u okviru Indianapolis 500 trke.

 (Dalje)Kako prenosi JATO Dynamics, Volkswagen Golf je i u aprilu bio najprodavaniji novi automobil u Evropi, mada je njegova prodaja u odnosu na april prošle godinje pala za 0,7 odsto.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, uprava Fors Indije namerava da i sledeće sezone ima isti vozački tim - Serhio Perez i Niko Hilkenberg.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 74 75 76  Sledeći»