home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Trkački vikend u Monacu bio je idealna prilika za Renault da publici predstavi svoj novi trkački automobil R.S.01.

 (Dalje)Nešto više o BMW-u M4 GTS pročitajte OVDE.
 (Dalje)

Po nekim ranijim nezvaničnim vestima, na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu bi trebalo da se pojavi i Mercedesova C klasa Cabrio.

 (Dalje)

Nešto više o obnovljenom Mercedesu SL možete pročitati OVDE.Citroën svojom najnovijom Business Line ponudom rešava na najbolji način zahteve svih onih kojima su potrebna laka komercijalna vozila, sa odličnim motorima, sjajnom opremom i nesvakidašnje dobrom cenom.

 (Dalje)

Kako prenosi Moj Auto, Volvo je zvanično objavio da je unapredio aplikaciju za daljinsku kontrolu automobila putem smartvoč pametnog sata kojim sada možete da kontrolišete klima uređaj, količinu goriva i druge funkcije u vašem automobilu.

 (Dalje)

General Motors je najavio da će investirati 160 miliona evra u njihovo Lansing Grand River proizvodno postrojenje da bi ono bilo pripremljeno za proizvodnju 2016 Chevrolet Camaro modela.

 (Dalje)

Uvoznik Honde za Srbiju, kompanija Delta Automoto, organizovaće sutra probne vožnje najnovije verzije modela “CR-V” na beogradskom Košutnjaku. Osim što je Hondin SUV redizajniran, novina je i jača verzija dizelaša.

 (Dalje)

ABS Show – 365. emisija

29 Maj 2015 - 16:09 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 365 možete pogledati:

- GOST - PREDSEDNIK UDRUŽENJA PROFESIONALNIH AUTOGAS SERVISA SRBIJE GOSPODIN IVAN TODOROVIĆ
- VESTI
- GOSTI – REDAKCIJA PORTALA WWW.TRKE.RS

 (Dalje)

Toyota je objavila nove detalje nakon redizajniranja Aurisa. Kao što smo videli još krajem februara, postoje relativno velike stilske promene, pa se ne radi samo o promeni i dopuni pogonske grupe.

 (Dalje)General Motors je nedavno i zvanično predstavio novi Chevrolet Camaro šeste generacije, i to u Coupe izdanju (o njemu više OVDE).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 74 75 76  Sledeći»