home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Riselshajm. Opel proširuje aktivnosti u domenu trka turističkih automobila za svoje kupce. Sportska divizija proizvođača iz Riselshajma razvija turistički trkački automobil baziran na novoj Astri, koja će svoju svetsku premijeru proslaviti na Salonu automobila u Frankfurtu (IAA) ovog septembra, i to u skladu sa aktuelnom regulativom TCR serije za nacionalne i internacionalne trke kupaca.

 (Dalje)

Možda ste se pitali koji auto brend je naprodavaniji u zemljama Starog kontinenta, a na to pitanje odgovor daje nedavno objavljena karta. Autorima nisu bili dostupni podaci samo za Crnu Goru, Albaniju i Maltu, ali su dodali i neke zemlje na severu Afrike (Maroko, Alžir i Tunis).

 (Dalje)


 (Dalje)

Kineski Weichai Auto će u septembru na sajmu automobila Chengdu tamošnjoj javnosti predstaviti koncept svog novog SUV modela Yingzhi G5, dok će serijski model biti dostupan već krajem ove godine.

 (Dalje)

Trion Nemesis (+ video)

31 Jul 2015 - 09:00 Noviteti Link

Trion SuperCars (TSC) je objavio video prilog o svom superautomobilu Nemesis koji pokreće 9,0 litarski V8 twin-turbo motor sa 1491 kW/2000KS, a biće dostupan u verzijama RR i IS.

 (Dalje)

I nemački tjuner Performmaster nudi tjuning program za Mercedes CLA 45 AMG Shooting Brake.

 (Dalje)Renault je ranije ove godine predstavio novi crossover Kadjar, ali u francuskoj kompaniji planiraju još jedan novitet u tom segmentu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 74 75 76  Sledeći»