home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Takmičarski Empulse RR nije sve što je Victory uzeo od Bramma. Osim njega pozajmljen je i električni naked Empulse R koga je Victory preimenovao u Empulse TT. Kao što i sami vidite nije to ništa drugo nego rebrendirani model koji Brammo nudi već nekoliko godina.

 (Dalje)Pirelli za ženske noge

31 Jul 2015 - 03:38 Vesti Link

Proizvođač pneumatika lansira liniju modne obuće

Nismo mogli ni da sanjamo da će poznati proizvođač pneumatika Pireli postati prepoznatljiv i po obući. Naime, Pireli je angažovao  čuvenog dizajnera Dijega Dolčinija (Diego Dolcini) da izradi kolekciju ženske obuće koju će krasiti seksi stil, a koja će biti izrađena od haj-tek materijala.

 (Dalje)

Statistika jasno kaže da je glavni uzrok nesreća u saobraćaju vožnja u alkoholisanjom stanju. Na drugom mestu je prebrza vožnja što i ne čudi ali nova istarživanja pokazuju da postoji još jedna, skrivena, još veća opasnost.

 (Dalje)

Dok čekamo da kasnije ove godine konačno krene prodaja Lade Veste sedan, iz ruske fabrike stižu najave o novom verzijama Veste.

 (Dalje)

Kako piše B92, da ne bi morao svaki čas da zaviruje u instrument tablu koja je rezervisana samo za oči onog koji sedi za upravljačem, suvozač u Ferrariju 488 Spider dobio je sopstveni displej sa očitavanjem brzine automobila i broja obrtaja motora.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, Audi je snizio progozu prodajnih rezultata za tekuću godinu usled slabljenja tražnje u Kini, koja je najvažnije tržište za tog proizvođača luksuznih automobil.

 (Dalje)

Sem premijere već najavljenog Aventadora Superveloce Roadster, Lamborghini za predstojeći Pebble Beach Concours d'Elegance u SAD-u priprema i potpuno novi hypercar.

 (Dalje)

Britanski Kahn Design je najavio da će na predstojećem Billing Land Rover showu (od 31. jula do 2. avgusta) izložiti i Flying Huntsman 110 WB 6x6 Concept.

 (Dalje)

Više o Alfi Giuliji pročitajte OVDE.Renault će uskoro kupcima u Indiji ponuditi i doterani Duster u verziji sa EDC menjačem sa dvostrukim kvačilom.

 (Dalje)

* BMW M4 (F82) Custom Stage 2 (550 HP) vs Chevrolet Corvette ZR1 (C6) Custom Stage 2 (720 HP)
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 74 75 76  Sledeći»