home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Peugeot je na britanskom tržištu kupcima ponudio i novo specijalno izdanje svog crossovera 2008.

 (Dalje)

Proizvodnjom Miraija, Toyota je pokazala svetu da automobili pokretani vodonikom nisu samo naučna fantastika. Sada je Toyota objavila i to da je autonomija njihovog Miraija 312 milja (500 kilometara), što je više od najbližih električnih konkurenata.

 (Dalje)Pre nekih mesec dana je saopšteno da će revitalizovani TVR na tržište izbaciti četiri nova modela, pri čemu prvi stiže već 2017. godine, sa V8 Cosworth motorom i oko 450-470KS.  

 (Dalje)

U okviru priprema za letnji period eksploatacije, Verano Motors je za vlasnike Peugeot automobila i motocikala organizovao specijalnu prodajno-servisnu akciju.

 (Dalje)

* Njegov 2,0 litarski turbo motor sada raspolaže sa 381KS i 475 Nm (u paru sa revidiranim sedmostepenim menjačem), a od 0 do 100 km/h stiže za 4,2 sekundeDa će Mercedesov GLC Coupe concept (predstavljen pre nekoliko meseci na sajmu u Šangaju) na kraju završiti u serijskoj proizvodnji je bilo jasno od samog početka.

 (Dalje)

Kako prenosi Mojauto, mladi likovni umetnik Đurađ Stevanović, juče je završio crtanje prvog unikatnog bilborda Tojote "auris" u ulici Kralja Milana, u Beogradu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 69 70 71 72 73 74 75 76  Sledeći»