home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako prenosi Sport  klub, Flojd Mejveder priprema se za poslednji, 49. meč u svojoj karijeri, a svojim bogatim životom voli da se pohvali na društvenim mrežama.

 (Dalje)Iako najmanji, „renegejd“ ne bira podloge. Spreman je za daleki put, a majstor je za ofroud

 (Dalje)

Izvor: Danas.rs

Kragujevac - Nakon tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmora, "feragosta", koji se praktikuje u svim Fijatovim fabrikama širom sveta, i u kompaniji Fijat Krajsler automobili Srbija, u Kragujevcu, u ponedeljak je u punom kapacitetu nastavljena proizvodnja svih verzija modela "fijat 500L". To znači da se u kragujevačkim pogonima ponovo radi danonoćno, u tri smene, tokom kojih sa proizvodnih linija uobičajeno silazi od 600 do 650 gotovih automobila dnevno.

 (Dalje)


Britanski mediji prenose da bi sledeća generacija Nissana Z mogla da se pojavi kao crossover, a ne kao sportski automobil.

 (Dalje)

Fiat će u februaru sledeće godine u Južnoj Americi na tržište i zvanično lansirati svoj novi pick-up model Toro, koji se inače vodi pod kodnom oznakom Project 226.

 (Dalje)

Kombinujući savremenu tehnologiju i bogatu istoriju, FIAT je definitivno uspeo da kreira jedan od najboljih kompaktnih sportskih automobila današnjice. Novi Abarth 595C objedinjuje, kvalitet, stil i performanse na najbolji mogući način!

 (Dalje)

Po pisanju australijskih medija, Holden Special Vehicles (HSV) navodno planira da kupcima ponudi i sportski sedan GTS-R koji bi pod haubom imao motor Chevrolet Corvette ZR1.

 (Dalje)

Dacia je na britanskom tržištu ponudila Duster modelske godine 2016 koji se pre svega odlikuje gamom motora u skladu sa Euro6 normama.

 (Dalje)

Na novu Acuru / Hondu NSX čekamo već duže vreme, a po nedavno objavljenim informacijama Honda je dolazak novog NSX-a odložila za proleće 2016. godine, što je za oko 6 meseci kasnije nego što je prvobitno planirano.

 (Dalje)

Automobilu kakav je Maserati GranTurismo MC Stradale i nisu potrebne neke velike modifikacije kako bi postao još privlačniji, što dokazuje i primerak na slikama.

 (Dalje)


Reno nam polako otkriva detalj po novog "megana". Za sada su otkivena svetla i deo unutrašnjosti koja nas više podseća na "volvoe" nego na "renoe"

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 64 65 66  Sledeći»