home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes će na sajmu automobila u Frankfurtu prikazati i V klasu sa opcionim AMG Line paketom.

 (Dalje)Dok čekamo da kasnije ove godine konačno krene prodaja dugo najavljivane Lade Veste sedan, iz ruske fabrike stiže nova verzija Veste.

 (Dalje)

Citroen je još renije ovog meseca potvrdio da će sredinom septembra na sajmu automobila u Frankfurtu izložiti i C4 Cactus concept inspirisan nekadašnjim modelom Mehari. U međuvremenu je saopšteno da je naziv ove studije Cactus M concept, a na jednom freancuskom forumu se pojavio i ovaj nezvanični render.

 (Dalje)

U Beogradu, 26. avgusta 2015.godine – Počev od 27.avgusta pa sledećih 27h neprekidne zabave na Adi Ciganliji održava se sedmi po redu festival dance muzike pod nazivom Belgrade Foam Fest.

 (Dalje)

Novi MotoGP dokumentarac poznatog režisera Mark Nealea, pod nazivom Hitting the Apex, u bioskope širom sveta stiže već 2. septembra.

 (Dalje)

Na internetu se pojavila još jedna zvaničlna slika novog Infinitijevog kompaktnog modela Q30, čija premijera je najavljena za sledeći mesec i sajam automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

BMW u Japanu sada kupcima nudi i specijalnu Seriju 1 nazvanu Fashionista Edition.

 (Dalje)

Nedavno predstavljeni Renaultov novi model Talisman (zamenjuje dosadašnju Lagunu) se sada pojavio i u karavanskom Estate izdanju (šira javnost će moći da ga upozna sredinom septembra na sajmu automobila u Frankfurtu).

 (Dalje)

I Hyundai će se pridružiti brojnim proizvođačima koji su do sada već kreirali futurističke sportske modele za Gran Turismo 6.

 (Dalje)

Hyundai će uskoro i zvanično promovisati novu, šestu generaciju Elantre (na nekim tržištima se prodaje kao Avante), a dok se to ne desi ovaj južnokorejski proizvođač je nakon više teaser slika spoljašnjosti objavio i teaser sliku unutrašnjosti.

 (Dalje)

Honda Project 2&4

26 Avg 2015 - 14:05 Concept cars Link

Honda je za predstojeći sajam automobila u Frankfurtu pripremila i studiju nazvanu Project 2&4, a za čiji pogon će se binuti motociklistički motor RC213V iz Moto GP serije.

 (Dalje)

Suzuki je za modelsku godinu 2016 predstavio novu generaciju svog malog modela Solio, koji je dostupan i u atraktivnijoj Bandit verziji.

 (Dalje)

Kako prenosi RTS, vlada Srbije je pripremila uredbu po kojoj će od Nove godine biti moguće uvesti nove automobile samo ako ispunjavaju standard "evro 6", odnosno "evro 4" za polovne automobile. Te mere bi se sprovodile od septembra, ali uz prelazni period od nekoliko meseci za uvoz novih vozila.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, nemački penzioner, star 83 godine, vozio je jutros čitavih 20 minuta u kontra smeru auto-putem u Donjoj Saksoniji i tako "zaustavio dah" saobraćajnoj policiji, javljaju nemački mediji i navode da je starac, pre nego što mu je policija postavila prepreku, primetio šta radi i bezbedno se zaustavio u blizini Braunšvajga.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 64 65 66  Sledeći»