home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: 2016 Kia Optima

2 Jan 2016 - 09:00 Video Link
Nakon nekoliko godina provedenih na tržištu vreme je za doterivanje Opelove Zafire Tourer.

 (Dalje)Horhe Lorenco je izjavio da ga ne plaši globalna popularnost svog timskog kolege, Valentina Rosija, kao i da je naučio da se nosi s tim.

 (Dalje)

I tjuner Noelle Motors je među onima koji su se pozabavili doterivanjem BMW-a M6 Cabrio.

 (Dalje)

Bentley je krajem novembra i zvanično počeo sa serijskom proizvodnjom SUV modela Bentayga, što je tek početak budući da u kompaniji pripremaju i Bentaygu Coupe-SUV za koju se kaže da će biti brža, snažnija i dramatičnije dizajnirana u odnosu na standardnu verziju. Ali šta ako bi Bentley u svoju gamu ubacio i pick-up model, kako bi takav automobil mogao da izgleda?

 (Dalje)

Pulsar, Nissanov predstavnik u prenatrpanom C segmentu, dostupan je samo kao hatchback sa petora vrata, a na ovim nezvaničnim renderima je vizija njegove praktičnije karavan varijante.

 (Dalje)

VIDEO: Proba BMW i3

2 Jan 2016 - 01:00 Video Link


Još uvek aktuelna, druga generacija Citroena C3 se pojavila u septembru 2009. godine na salonu automobila u Frankfurtu, da bi početkom 2013. Citroen predstavio i njenu obnovljenu verziju.

 (Dalje)McLaren je nedavno saopštio da je završio sa proizvodnjom svih 375 predviđenih primeraka hibridnog supersportskog modela P1, pri čemu je pet primeraka iz specijalne P1 Carbon Series (bilo je najavljeno da će ih biti 20, ali poslednje vesti kažu da je takvih ipak samo pet komada).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 68 69 70 71 72 73 74 75  Sledeći»