home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
"Dačiju sandero" smo već nekoliko puta vozili a razlog što se ovaj model ponovo našao na testu je nova serija sa Euro 6 motorima koja se prodaje počevši od prvog avgusta

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, prestonica Indije pokrenula je danas obimni plan za smanjenje dosad nezabeleženog zagađenja vazduha uvevši meru prema kojoj će u naredne dve nedelje broj automobila na ulicama biti gotovo prepolovljen, javljaju indijski mediji.

 (Dalje)

BMW M4 GTS više ne može da se kupi. Rasprodato je svih 700 primeraka bavarskog sportiste. Proizvodnja počinje u martu, a poslednji auto će iz fabrike izaći u oktobru. Svaki dan sastaviće se pet primeraka, pa će kupci koji su poslednji rezervisali svoj M4 GTS morati malo da se strpe.

 (Dalje)

Automobilska kompanija „Fijat Krajsler Automobili“ (FCA) saopštila je da će odvojiti svoju filijalu „Ferari“ u posebnu kompaniju između 1. i 3. januara 2016.

 (Dalje)

Kako piše revija SAT Plus, ako predlog izmena i dopuna Zakona o porezima na upotrebu, držanje i nošenja dobara, bude usvojen u obliku u kakvom ga je predložilo Ministarstvo finansija, vlasnici vozila sa motorima zapremine preko dva litra, još jednom će biti razočarani.

 (Dalje)

Ove godine BMW slavi svoju 100-godišnjicu pa ne iznenađuje najava brojnih noviteta kako bi se to obeležilo na odgovarajući način.

 (Dalje)

Nakon fabričkih fotografija i detalja o unutrašnjosti (o tome više OVDE), Mercedes je objavio i zvaničnu skicu koja pokazuje spoljašnjost nove, pete generacije E klase.

 (Dalje)

Veće akcize na gorivo

1 Jan 2016 - 12:45 Vesti Link

Kako prenosi Tanjug, odluka o povećanju akciza na gorivo, alkoholna i druga pića stupa danas na snagu, a za sada nema bojazni da će već početkom godine doći do poskupljenja goriva.

 (Dalje)

Sebastien Loeb je i zvanično potvrdio da se sledeće godine vraća u reli, ali ne kao vozač, već kao vlasnik tima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 69 70 71 72 73 74 75  Sledeći»