home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Faraday Future, novi američki proizvođač električnih automobila, od koga se za sada puno očekuje, još ranije je najavio da će početkom sledeće godine u Las Vegasu na tamošnjem Sajmu potrošačke elektronike, odnosno na poznatom CES-u predstaviti svoj prvi produkcijski model, a sada je stigla i prva video najava ovog noviteta.

 (Dalje)VIDEO: Rolls-Royce Phantom

31 Okt 2016 - 22:31 Video Link


Fisker Emotion

31 Okt 2016 - 22:00 Noviteti Link

Nakon skica i teasera, objavljeno je i nekoliko zvaničnih slika novog električnog automobila koji je delo kompanije Fisker Inc., nove firme koju je u Kaliforniji osnovao Henrik Fisker. Henrik nam je poznat kao čovek koji je stajao iza originalnog Fisker brenda, kao i po dizajniranju automobila kao što su BMW Z8 i Aston Martin DB9.

 (Dalje)

Volkswagen napušta WRC?

31 Okt 2016 - 21:36 Sport Link

Kako prenosi Sport klub, kompanija Folksvagen navodno je pred ukidanjem svog programa u Svetskom reli šampionatu, slično kao što se Audi povukao iz Svetskog šampionata izdržljivosti prošle nedelje.

 (Dalje)

Deset godina razvoja i dve milijarde evra investicije bilo je potrebno da se Skanija punom snagom vrati u borbu za najbolji kamion planete

 (Dalje)Sem modifikovanog Sante Fe modela sa 1040KS koji je napravljen u saradnji sa Bisimotom, Hyundai je za ovogodišnji sajam tjunera u Las Vegasu najavio još jedan tjunirani Santa Fe.

 (Dalje)

Jaguar ima ozbiljne ambicije u napadu na premijum klasu

Teritorijalna pripadnost divljih mačaka je jedna od osnovnih karakteristika ovih životinja. One napuštaju svoju teritoriju samo kada su u lovu na neodoljiv plen. A Jaguar je reklo bi se krenuo u ozbiljan napad na SUV zverke. Međutim nisu ni one mačiji kašalj...

 (Dalje)

Danas vam predstavljamo jedan nepoznat motocikl, koji u relativno malom paketu donosi snažan agregat i dobre manevarske sposobnosti.

 (Dalje)Vorsteiner McLaren 570-VX

31 Okt 2016 - 15:21 Tuning Link

SEMA sajam tjunera će biti i mesto premijere novog VX tjuning programa koji je američki Vorsteiner pripremio za McLaren 570S i 570GT.

 (Dalje)


1 2 3 ... 71 72 73  Sledeći»