home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jaguar ima ozbiljne ambicije u napadu na premijum klasu

Teritorijalna pripadnost divljih mačaka je jedna od osnovnih karakteristika ovih životinja. One napuštaju svoju teritoriju samo kada su u lovu na neodoljiv plen. A Jaguar je reklo bi se krenuo u ozbiljan napad na SUV zverke. Međutim nisu ni one mačiji kašalj...

Prvi terenac u istoriji Jaguara predstavlja neočekivano radikalan potez rukovodstva ove kuće. Mnoge stvari se ovde iz korena menjaju, pa i sama aristokratska tradicija više nema onu snagu kao ranije, posebno iz ugla da je Jaguar još od 2008. u vlasništvu indijske kompanije Tata Motors. Ipak, tu nikako nema mesta nekom prevelikom iznenađenju budući da više gotovo i nema proizvođača koji nije poželeo otkinuti bar delić slatkog SUV kolača koji se očekuje u narednim godinama. Tržište limuzina u kojima se Jaguar etablirao nezadrživo pada, pa je stoga klasa terenaca karta na koju je vredelo odigrati.

Međutim, u ovoj automobilskoj prašumi je i konkurencija predatora veoma ozbiljna. Ne samo što su svi u lovu na nedoraslu divljač, već i što oni najsnažniji bespoštedno udaraju jedan na drugoga. Čini se da prekaljeni Audi, BMW i Mercedes ratuju do istrebljenja, pa time još više intrigira ulazak Jaguara u ovo obeleženo područje.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Vrelegume.rsčitanja : 889Komentari

Odlicno izgleda!
Nadam se da ce Stelvio biti bar priblizno lep...

Autor Uros Cuore Sportivo 31 Okt 2016, 19:50